🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 7.999 TL TL

Oled ne aldınız ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence ikisini elinizde tutacaksanız VA almanız çok mantıksız olur, VA iade IPS + Oled kombosu çok daha iyi olur.
Gigabyte MO32U satın aldım. Banka puanları çöp olmasın diye puanharca app'den amazonda bakiye biriktiriyorum 5 bin ordan gitti 1500tl amazon kuponu 1700tl paraf puan kombosuyla 28300 falan çıkmıştı cepten. Alışınca harbiden herhangi bir lcd'yi ana monitör olarak hayal edemiyorum iade etmeyeceğim sanırım.

G3223Q vardı hali hazırda benim için çok başarılı bir monitördür ama iki 32" yan yana olunca olmadı. Her halükarda 27" monitör alacaktım. Bu monitör de bence çalışma açısından kötü olmaz ama dediğiniz gibi daha uyguna belki ips monitör de çözebilirim çünkü oled'den vazgeçemeyecek gibiyim.

@Tayfunns başkan müsaitmisin sana bir iki sorum olucakta monitör kararı vermeye çalışıyorumda.

@mornix geldimi monitör acaba ?

Gigabyte MO32U satın aldım. Banka puanları çöp olmasın diye puanharca app'den amazonda bakiye biriktiriyorum 5 bin ordan gitti 1500tl amazon kuponu 1700tl paraf puan kombosuyla 28300 falan çıkmıştı cepten. Alışınca harbiden herhangi bir lcd'yi ana monitör olarak hayal edemiyorum iade etmeyeceğim sanırım.

G3223Q vardı hali hazırda benim için çok başarılı bir monitördür ama iki 32" yan yana olunca olmadı. Her halükarda 27" monitör alacaktım. Bu monitör de bence çalışma açısından kötü olmaz ama dediğiniz gibi daha uyguna belki ips monitör de çözebilirim çünkü oled'den vazgeçemeyecek gibiyim.
Aoc ile ilgili son kararınız nedir :D Bende alsammı almasammı bi ara bi deredeyim diğer seçeneğim KTC IPS :)

Son düzenleme:
@Tayfunns başkan müsaitmisin sana bir iki sorum olucakta monitör kararı vermeye çalışıyorumda.

Aoc ile ilgili son kararınız nedir :D Bende alsammı almasammı bi ara bi deredeyim diğer seçeneğim KTC IPS :)
Yeşil forumda yordun kanka beni salll 😂 konustuk bayagı

Sana bişey diyimmi varya dedim %100 bu odur :D

@Tayfunns Sana bu arada çözüldü atıcaktımda öneri konusunda çözüldü atmıyormuş elemanlar, ilginç adetleri var :D
Önemli değil ya çözüldü alsam madalyamı verecekler sanki bos ver

Hocam niş bir ürün bu eğer va deneyimin yoksa bildiğine git. Çünkü açıları, karanlık sahneleri yadırgayabilirsin. Açılar bozulduğunda kör gibi hissedebilirsin kendini alışana kadar.

Geçmişte kullandıysan yapıştır geç fiyatına göre iyi.

Hangi monitör

Monitör ne kadar iyi olursa olsun va panellerdeki o black smearing insanı soğutuyor.

bu mu şuan indirimdeki KTC mi peki ?

Monitör ne kadar iyi olursa olsun va panellerdeki o black smearing insanı soğutuyor.
Eskidendi hacı dediğin iyi modeller var artık az yaptığından çoğu kişi görmüyor bile. Yüksek kontrast oranı ve IPS glow olmaması da cabası.

bu mu şuan indirimdeki KTC mi peki ?
Görüntü olarak aoc üstün. Fiyat farkına değer ancak bütçesi çıkmayan için ktc de f/p olarak iyi.

AOC olanı almayı düşünüyorum, 24inç IPS monitör ile birlikte kullanacağım aradaki fark çok sırıtır mı acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,357
Üyeler
193,006
Son üye
arslnrn
Geri