Öneri 1.000 Watt Psu Önerisi

Arda Fisher

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
621
Bütçe
7500
Beyler bu bütçeye beni uzun süre götürecek sağlam bir 1.000 watt arıyorum.
Kaliteli bir şey olursa çok sevinirim.

Hocam bu sorun yaşatırmı? enermax sıvı soğutmam var inanılmaz bir marka ama psularını bilmiyorum bu attığınızla diğer msi psunun farkı nedir?
Bu psu nın tier ı yok hocam şuan yeni çıktı yeterli sayıda test yok

Sarıyım asus 1000w 2. El 😄

Hocam bu sorun yaşatırmı? enermax sıvı soğutmam var inanılmaz bir marka ama psularını bilmiyorum bu attığınızla diğer msi psunun farkı nedir?
Hocam, satıcının sunduğu bilgilere göre SPL Tier List’te 'A' demişler; ancak arkadaşın dediği gibi yeterince test yok. Yine de 5.000 TL bandına göre kaliteli bir PSU olduğunu düşünüyorum, 7.500 TL’ye kadar bundan daha iyisi yok. Üstteki MSI modelini tavsiye etmem; 9.000 TL verip B+ bir PSU almak bence saçmalık. A Tier ve kaliteli bir psu olduğu için direkt bunu alabilirsin.

Hocam, satıcının sunduğu bilgilere göre SPL Tier List’te 'A' demişler; ancak arkadaşın dediği gibi yeterince test yok. Yine de 5.000 TL bandına göre kaliteli bir PSU olduğunu düşünüyorum, 7.500 TL’ye kadar bundan daha iyisi yok. Üstteki MSI modelini tavsiye etmem; 9.000 TL verip B+ bir PSU almak bence saçmalık. A Tier ve kaliteli bir psu olduğu için direkt bunu alabilirsin.
Hocam bütçemi biraz aşıyor ama birde şey soracağım psunun şekli biraz garip geldi gözüme kasama oturur demi?

Testi olmuyan birşeye iyi veya kaliteli diyemem testlerin yapılması lazım testler yapıldıkça 6 bandını geçecektir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bütçemi biraz aşıyor ama birde şey soracağım psunun şekli biraz garip geldi gözüme kasama oturur demi?
Chatgpt ye at o sana söyler

Sarıyım asus 1000w 2. El 😄
:D hocam şu an kullandığım 2. el ama biraz sorun yaratıyor bende 0 alcam artık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu yeni gördüm buna kaliteli bir psu 10 yıl garantiside var bu üründe A tier fiyat hem daha ucuz hocam:
Hocam buda bütçeyi biraz aşıyor ama süper duruyor bi iki araştırıp bakabilirim enermax olan ürün fiyatından dolayı denemek istiyorum ama korkuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,789
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri