🔥İndirim 🔥Belkin BoostCharge Pro 3in1 Kablosuz Hızlı Şarj Aleti - 3.169 TL 🔥SON 1 YILIN EN DÜŞÜĞÜ

DrequanN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
296
Bu paraya böyle bir ürün alınmaz 25w dahi vermiyor

şöyleki toplam 15w değil
15w qi2 çıkış
5w apple watch
5w ise kablosuz yani airpods için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

apple watch için 5w veren sayılı cihazlardan biridir

şöyleki toplam 15w değil
15w qi2 çıkış
5w apple watch
5w ise kablosuz yani airpods için

apple watch için 5w veren sayılı cihazlardan biridir
Yine de alınmaz. 16 serisi ve sonrası 25w kablosuz şarj olabiliyor

Güzel cihaz, fiyatı da gayet iyi. AirPods ve Apple Watch cihazlarını düşük hızlarda şarj etmeniz daha sağlıklı, o yüzden 5W gayet iyi bir değer bence. Zaten bu cihazların kutularında da yazıyor 2,5-5W arası şarj edilmesi gerektiği.

Bunun dışında ben şu ürünleri de tavsiye ederim;

Belkin BoostCharge Pro 2'si 1 arada MageSafe Kablosuz Şarj Cihazı
Mcdodo CH-4952 15W 3in 1 Katlanabilir Manyetik Kablosuz Şarj Standı

Özellikle Mcdodo çok şık.
mc dodoyada ben alışamadım çok sanki çok güvenli değilmiş gibi bildiğim kadarıyla bir incelemede izlemiştim eğer bir sıkıntı olursa belkin cihazınızada garanti veriyor bir sıkıntı olurssa para vs ama bizim ülkede geçerli midir bilmiyorum

Güzel cihaz, fiyatı da gayet iyi. AirPods ve Apple Watch cihazlarını düşük hızlarda şarj etmeniz daha sağlıklı, o yüzden 5W gayet iyi bir değer bence. Zaten bu cihazların kutularında da yazıyor 2,5-5W arası şarj edilmesi gerektiği.

Bunun dışında ben şu ürünleri de tavsiye ederim;

Belkin BoostCharge Pro 2'si 1 arada MageSafe Kablosuz Şarj Cihazı
Mcdodo CH-4952 15W 3in 1 Katlanabilir Manyetik Kablosuz Şarj Standı

Özellikle Mcdodo çok şık.
mcdodo 2.5w verdiği için almadım şahsen ama belkinin bu ürünü benim görüşümce başarılı oturaklı bir cihaz tavsiye ederim yani

Yine de alınmaz. 16 serisi ve sonrası 25w kablosuz şarj olabiliyor
neredeyse tüm cihazlar 15w ile çalışıyor gerçekten takıla takıla bu qi2 15w a mı takıldın hocam

mcdodo 2.5w verdiği için almadım şahsen ama belkinin bu ürünü benim görüşümce başarılı oturaklı bir cihaz tavsiye ederim yani

neredeyse tüm cihazlar 15w ile çalışıyor gerçekten takıla takıla bu qi2 15w a mı takıldın hocam
16 pro kullanıyorum ve evet buna takıldım 3000 tl den fazla para verip maksimum hız alamaycağım bir ürünü almak enayiliktir bu fiyatın altında bir sürü alternatif var

iPhone 16 serisi 22 W’a kadar, iPhone 17 serisi 25 W’a kadar MagSafe kablosuz şarjı destekliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,967
Üyeler
191,187
Son üye
HacıPro
Geri