3uncubayezit
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 431
AOC hangi modelden bahsetmiştiniz hocam? LG'yi yukarıda gördüm de AOC'u kaçırdım sanırım.Bakarsın bi çılgınlık yapıp AOC, KTC, LG kıyası yaparım hiç belli olmaz![]()
AOC hangi modelden bahsetmiştiniz hocam? LG'yi yukarıda gördüm de AOC'u kaçırdım sanırım.Bakarsın bi çılgınlık yapıp AOC, KTC, LG kıyası yaparım hiç belli olmaz![]()
AOC VA modeli varda 8000 küsür bantta ondan bahsettik fakat o VA panel herkese gitmez FPS oynayanlara falan. Gene oynatırda IPS gibi olmaz.AOC hangi modelden bahsetmiştiniz hocam? LG'yi yukarıda gördüm de AOC'u kaçırdım sanırım.
Şefin seçimi buyrunAOC hangi modelden bahsetmiştiniz hocam? LG'yi yukarıda gördüm de AOC'u kaçırdım sanırım.
sen daha büyük şefsin Nusretten
Aoc indirimde değil acele etmesinler, bu akşam sipariş geçeyim onuda KTC ile birlikte gelecek. İkisinin testini yaparız
yok ben de zaten bu monitör var 1 aydırAnladım HDR600 falan yokken, satürasyonu çok boğuyor QD'ler monitörde.
O zaman bu paralara çıkmanın anlamı yok, bende biraz acaba çıksammı diyordumda TV Qled ya renk aşinalığından, hiç girmeyeyim o toplara o zaman.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynen basit gelince at menüyü gösterelim, türkçe menüsü zaten hızlı kendinde yaparsın.
KTC'yi almadınmı ?Abi söyleyin de bi monitör de biz alalım. İadenin onaylanmasını bekliyorum. Sonrasında sipariş geçeceğim.
Benim tercihim q27g42xneAbi söyleyin de bi monitör de biz alalım. İadenin onaylanmasını bekliyorum. Sonrasında sipariş geçeceğim.
Fanboyluk olmuyor tamdaBenim tercihim q27g42xne
IPS şart fanboyum diyenler için f/p h27t22c
Üç tane kalmış demiştin baktığımda stok yoktu yine.KTC'yi almadınmı ?
Yok stok bitti, o 3 tane iptal geldi onuda herkes herhalde kaçırdım diye üzülürken geldi diye dakikasında yedilerÜç tane kalmış demiştin baktığımda stok yoktu yine.