❌İndirim Bitti! KTC H27T22C-3 2K 210HZ 1MS GTG QHD IPS 6458TL !

Benim tercihim q27g42xne

IPS şart fanboyum diyenler için f/p h27t22c
Fanboyluğum yok ama 13kya kadar monitöre bütçe ayırıcam. VA ta da IPS hangisi iyi olur emin değilim. VA deneyimlemedim. IPS vg27aq5a deneyimledim. Ondanda cw den iade ettim. Arada cs atıyorum. Günlük kullanım vs. Almışken de ilerde tekrar uğraşmak istemiyorum o yüzden kurcalıyorum biraz.

Fanboyluğum yok ama 13kya kadar monitöre bütçe ayırıcam. VA ta da IPS hangisi iyi olur emin değilim. VA deneyimlemedim. IPS vg27aq5a deneyimledim. Ondanda cw den iade ettim. Arada cs atıyorum. Günlük kullanım vs. Almışken de ilerde tekrar uğraşmak istemiyorum o yüzden kurcalıyorum biraz.
FPS = IPS, VA'dada oynarsında rank plat üstü VA bozar gibi. IPS panelden şikayetin yoksa IPS al ama varsa VA denenir.

Son düzenleme:
FPS = IPS, VA'dada oynarsında rank gold plat arası VA bozar gibi. IPS panelden şikayetin yoksa IPS al ama varsa VA denenir.
Gold-plat bozmaz. İmmoya kadar yolu var bunun. Gold plat neki hacı elo mu bunlar. Gold-plat adam önce oynamayı öğrenmeli. İmmo ve radi de IPS daha iyi olur ebtte. Normal kullanıcının dert etmesine gerek yok.

Gold-plat bozmaz. İmmoya kadar yolu var bunun. Gold plat neki hacı elo mu bunlar. Gold-plat adam önce oynamayı öğrenmeli. İmmo ve radi de IPS daha iyi olur ebtte. Normal kullanıcının dert etmesine gerek yok.
Ben cs'ye uyarlayarak yazdım onu :D Valorantın o rankı ile cs'nin o rankı bir değil. Cs dekiler rankta sıkıntı.

Fanboyluk olmuyor tamda :D Dur bakalım AOC'ta gelsinde test edelim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

FPS oyuncusuysan, saatlerce bilgisayarda iş falan yapıyorsan IPS daha mantıklı gibi benim mantığımada. Ben biraz komple kullanıcıyım mesela FPS atmıyorum bana VA'da gidebilir o yüzden onuda alıp KTC ile kıyas videosu çekeceğim. Bakalım KTC C3'mü gelicek oda var :D Yani acelen yoksa bu hafta bitince seçimini yaparsın.
Ciddi yazmadım IPS te bir seçenek. Fps odaklı %80 rekabetçi oynayan iş yapan vs IPS alsın tabii. Ama iyi bir VA ile bunları yapamayacağın anlamına gelmiyor.

Ciddi yazmadım IPS te bir seçenek. Fps odaklı %80 rekabetçi oynayan iş yapan vs IPS alsın tabii. Ama iyi bir VA ile bunları yapamayacağın anlamına gelmiyor.
Valla bakıcam işte bende, beklesinler AOC ile KTC kıyaslama konusu yaparım bu hafta. Hatta sendende yardım alırım :D Güzel bi konu olur.

13k 2k edge lit monitöre ben vermezdim. Bence kazık. O kadar bütçen varsa 15k ya dual mode 4k alabilirsin. Geçen gün 14k ya Philips 4k 160hz 1080p 320hz IPS monitör düşmüştü.

13k 2k edge lit monitöre ben vermezdim. Bence kazık. O kadar bütçen varsa 15k ya dual mode 4k alabilirsin. Geçen gün 14k ya Philips 4k 160hz 1080p 320hz IPS monitör düşmüştü.
Dual olanlarda edge lit dimi sadece mod geçişi var.

Dual olanlarda edge lit dimi sadece mod geçişi var.
Evet. Ama 2k ya 13k vermek yerine 4k ve dual mode almak daha mantıklı. Hem yüksek Hz yararlanırsın hem de görüntü kalitesini artırmış olursun. 7k lık monitörle (ktc) 13k lık IPS 2k arasında çok fark yok. En fazla biraz daha iyi siyahlar ve biraz daha canlı renkler. Cidden değmez. 4k al en azından kayda değer bir fark olsun. 4k ile 2k monitörler birbirine yakın fiyatta satılıyorlar.

Ben bunu öneriyordum 15k bütçede. Stok sorunu yaşandı bir süredir önermiyorum fiyat uçtu

Bu da incelemem

Evet. Ama 2k ya 13k vermek yerine 4k ve dual mode almak daha mantıklı. Hem yüksek Hz yararlanırsın hem de görüntü kalitesini artırmış olursun. 7k lık monitörle (ktc) 13k lık IPS 2k arasında çok fark yok. En fazla biraz daha iyi siyahlar ve biraz daha canlı renkler. Cidden değmez. 4k al en azından kayda değer bir fark olsun. 4k ile 2k monitörler birbirine yakın fiyatta satılıyorlar.

Ben bunu öneriyordum 15k bütçede. Stok sorunu yaşandı bir süredir önermiyorum fiyat uçtu

Bu da incelemem

Evet mantıklı, bütçe çıkarsa g5 oled çıkardım ben :D

Bu arada sence aptek'tenmi çekeyim İncehesap mı ?

Evet mantıklı, bütçe çıkarsa g5 oled çıkardım ben :D

Bu arada sence aptek'tenmi çekeyim İncehesap mı ?
Ben LG c5 kullanıyom monitör işini saldım 27 ve 32'' ekran bana yetmiyor.

Yorumlarına bakarak al ben deneyimlemedim hangisi iadede daha iyidir bilmiyorum.

Çok sığ bir soru olacak ama valorant csgo gibi fps oyunları için bu monitör iyi midir farklı bir monitör mü almak gerekiyor. Ghosting olduğunu , tepki süresinin kötü olduğunu falan yazmışlar ama sizin fikriniz nedir. Hikayeli oyunlar oynamıyorum sadece fps oynuyorum.

Geri