9 Taksit Beyaz 5080 Var Mı?

Alyx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,258
Beyaz olmak şartı ile 5080 arıyorum fakat beğendiğim modelde ya taksit yok ya da çok pahalı.
Gainward, PNY, Galax (HOF hariç) asla ama asla istemiyorum diğer tüm marka model olur. Yeter ki 80 bin altında, peşin 9 taksit ve beyaz olsun. En olmadı 6 taksit bile ok. Bildiğiniz aktif indirim, kampanya ya da akakçede gözükmeyen stoklu mağaza var mı?

Beyaz olmak şartı ile 5080 arıyorum fakat beğendiğim modelde ya taksit yok ya da çok pahalı.
Gainward, PNY, Galax (HOF hariç) asla ama asla istemiyorum diğer tüm marka model olur. Yeter ki 80 bin altında, peşin 9 taksit ve beyaz olsun. En olmadı 6 taksit bile ok. Bildiğiniz aktif indirim, kampanya ya da akakçede gözükmeyen stoklu mağaza var mı?
Hb world karta 9 taksit bunlar

en ucuz beyaz 5080 zaten 80k hocam taksit birde zor
Bence en mantıklı seçenek arkadaşın attığı 87k ya Neptune igame

Konuyu okudun mu bilmiyorum ama 80 bin altında diye belirttim. Bu fiyatlar fazla
Konuyu okudum sen 9 taksit ve beyaz dedigin icin bulabildigim urunleri attim. Ayrica istemedigin markalar da var. Keske her sey istedigimiz fiyatta ve istedigimiz taksit sayisinda olsa

Nvidia fiyatları çığırından çıkmış durumda, bu fiyatlara ne 5070 Ti ne de 5080 alınmaz paranıza yazık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,025
Üyeler
191,203
Son üye
kaanbeaaa
Geri