Mehmet_3117
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 144
- Konu Sahibi Konu Sahibi
yazılım geliştirdim de indirimli fiyatları görüyom atıyorum buralaraMehmet gene formunda.
yazılım geliştirdim de indirimli fiyatları görüyom atıyorum buralaraMehmet gene formunda.
yazılımın adını söyle de yanlışlıkla kullanmak gibi bi hata yapmayalım.yazılım geliştirdim de indirimli fiyatları görüyom atıyorum buralara
yazılımın adını söyle de yanlışlıkla kullanmak gibi bi hata yapmayalım.
Zahmet edip de konu açıp haber verenlerle dalga geçmeyelim. Hitap eden kullansın diye açılıyor zorla aldırmıyorlar.yazılımın adını söyle de yanlışlıkla kullanmak gibi bi hata yapmayalım.
ne bekliyordun 16gb ramı 6k mı bekliyonİyice kafayı sıyırdınız şunu indirim diye paylaşırken kaç saniye düşündüğünü merak ediyorum![]()
![]()
![]()
sağolunİyice kafayı sıyırdınız şunu indirim diye paylaşırken kaç saniye düşündüğünü merak ediyorum![]()
![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yine de eline sağlık @Mehmet_3117
valla indirim var diyor olmayan indirimi paylaşanlar da konu açmasın bi zahmet.Zahmet edip de konu açıp haber verenlerle dalga geçmeyelim. Hitap eden kullansın diye açılıyor zorla aldırmıyorlar.
ya boş yapma bence indirim olduğunu ss alıyorum indirim olmayanı indirim diye paylaşmıyorumvalla indirim var diyor olmayan indirimi paylaşanlar da konu açmasın bi zahmet.
linke giriyoz fiyatta niye indirim yok mehmet, senin ss almanla mı oluyor indirim?ya boş yapma bence indirim olduğunu ss alıyorum indirim olmayanı indirim diye paylaşmıyorum
yazdığım yazıya iyi bak anlarsınlinke giriyoz fiyatta niye indirim yok mehmet, senin ss almanla mı oluyor indirim?
konu açmak için açma reis, bak paylaştığın saatte indirim var mı ondan sonra açyazdığım yazıya iyi bak anlarsın
zaten indirim bitti yapıyoz kafan mı iyi senin yazmak için yazmakonu açmak için açma reis, bak paylaştığın saatte indirim var mı ondan sonra aç