❌İndirim Bitti! KTC H27T22C-3 2K 210HZ 1MS GTG QHD IPS 6458TL !

ne takıldınız c3 mevzusuna ya parasının en iyisini aldınız kullanın işte zaten iğrenç oluyor monitörlerdeki hoparlörler olsa kullanmayacaksınız bile :D bana bir tık açgözlülük gibi geliyor ne yalan söylim.

ne takıldınız c3 mevzusuna ya parasının en iyisini aldınız kullanın işte zaten iğrenç oluyor monitörlerdeki hoparlörler olsa kullanmayacaksınız bile :D bana bir tık açgözlülük gibi geliyor ne yalan söylim.
4800 TL’lik AOC 24G4HRE de ki gibi bir hoparlör ise bu c-3 modelindeki hoparlör neden iğrenç olsun neden açgözlülük olsun 6400 TL 6800 TL aslında ucuz da değil ucuz gösteriliyor öyle lanse ediliyor ince en adi borudan yapılmış ayağı bende 10 günden fazla kaldı 7999 TL’ye son model LG satıldı LG’den iyi olamaz LG daha kaliteli pivot sırf ayağı için bile 1000 TL fazla verilir zaten sevmediğin bir yönü de kocaman adaptörü oldu o kocaman kasanın içine o adaptörü yerleştiremedin mi diyesim geldi şunu bilsinler ki hiç de ucuz alınmadı tam değerinde bacak kalitesinden kısılmış Türkiye’ye hoparlörsüz ve bazı teknik özellikler kısılmış olarak gönderilmiş ondan bu fiyat c3 değil C üçü bu fiyata satamazlardı dolayısıyla popüler olamazdı kandırılmış oluyoruz

c3 ile normal arasındaki tek fark hoperlör mevzusumu ki internette araştırdığımda neredeyse her yer biribirinden farklı parlaklık değeri sunmuş hdr standartları da farklı yazılmış normalde 350nit hdr10 denilirken c3e 450nit hdr400 standardı verilmiş çoğu sayfa soru cevap kısmında c3 yazıldığı için 400 veya 450nit değerini açıklamaya yazarak paylaştı millet bunu görerek aldı ben de dahil adamların kendileri de c3 olduğunu yazmışlar 6.5k az para değil bakalım monitör gelsin ben de incelememi yapacağım ne kadar piyasanın altında bir fiyat dense de piyasanın altında bir kalite alıyoruz diye mutlu olacak değiliz bunu almak yerine üstüne az daha para ekler parasına değecek bir şey alabiliriz beni sinir eden aslında parasını vererek alacağım ürün hakkında doğru düzgün bir bilgi alamıyor olmamız

Ürünü şuan test ediyorum dönüş yaparımda c3 ile kullanımda anlanacak çok bir şey vara benzemiyor haberiniz olsun. Nit değeri çok yüksek.

"Merhaba; Sormuş olduğunuz ürün tedarikçi firması ile görüşme sağlandı ve ürün C-3 model değildir. bilgisine ulaşıldı Yapılan yanlış bilgilendirme düzenlenecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz."

Firma ürün açıklamasını düzenleyecekmiş c-3 olmadığını kabul ettiler sonunda 😃

Sanırım tek fark hoparlör kalıyor. Yine bir önceki modele göre artısı 210hz / 200hz yapılma var.

Bu firmaları anlamıyorum -3 yapacağına kodu komple değiştir. Kim ne aldığını bilsin.

Arkadaşlar cihazın gündüz başarımı gayet iyi birde akşam test edeceğim. IPS glow için.

c3 ile normal arasındaki tek fark hoperlör mevzusumu ki internette araştırdığımda neredeyse her yer biribirinden farklı parlaklık değeri sunmuş hdr standartları da farklı yazılmış normalde 350nit hdr10 denilirken c3e 450nit hdr400 standardı verilmiş çoğu sayfa soru cevap kısmında c3 yazıldığı için 400 veya 450nit değerini açıklamaya yazarak paylaştı millet bunu görerek aldı ben de dahil adamların kendileri de c3 olduğunu yazmışlar 6.5k az para değil bakalım monitör gelsin ben de incelememi yapacağım ne kadar piyasanın altında bir fiyat dense de piyasanın altında bir kalite alıyoruz diye mutlu olacak değiliz bunu almak yerine üstüne az daha para ekler parasına değecek bir şey alabiliriz beni sinir eden aslında parasını vererek alacağım ürün hakkında doğru düzgün bir bilgi alamıyor olmamız
Açık ve net bu c-3 değil C3 450 nit artı hoparlör artı Vesa display HD 400 sertifikası Bu Ktc ve Türkiye’deki distribitörü tarafından oluşturulan bir konfigürasyon kırpılmış ama fiyatına göre kabul edilebilir gerçek C3 işte bu 120 $ kampanyada idi resmi KKTC sitesinde yurtdışında ana kartı da farklıdır

Açık ve net bu c-3 değil C3 450 nit artı hoparlör artı Vesa display HD 400 sertifikası Bu Ktc ve Türkiye’deki distribitörü tarafından oluşturulan bir konfigürasyon kırpılmış ama fiyatına göre kabul edilebilir gerçek C3 işte bu 120 $ kampanyada idi resmi KKTC sitesinde yurtdışında ana kartı da farklıdır
Dostum nit olayını gözünde çok büyütüyorsun, 400 nit'te bile kullanmazsın monitörü başını çatlatır ki bu monitör 400 görüyor. Hoparlör olmaması benim için eksi değil çünkü monitör hoparlörlerini beğenmiyorum, olsa iyi olurmuydu bana bir artısı olmazdı fakat başkasına olabilirdi. HDR400 sertifikası hiçbirşey ifade etmiyor, boş bir sertifika. Aynı 8 bit ekrandaki Dolby vision olayı gibi. C3 olsa iyi olurmuydu? tabii ki iyi olurdu. Fakat bu fiyat bu monitör için uygunmu ? Fazlasıyla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eksi yaz desen pivot ayağı yazarım, onuda monitör kolu ile çözerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,790
Üyeler
192,800
Son üye
Kal-El
Geri