Bak, yine aynısı. Oltalanmakta üstüne yok. Benim cümlelerimi bile cımbızlıyorsun.Konu bitmiştir.Seni en başta kaale almak hata zaten.Senin gibilerde ne tartışma üslubu var nede okuduğunu anlayabilecek bi kapasite var.Öyle bi dinin etkisine büyülenip kaptırmışsınız ki kendinizi ayetlerdeki mantıksızlıkları çelişkileri göremeyecek kadar kör hale gelmişsiniz.Allah diyor ki benim kullarım hakkında bir tesirin olamaz.Sen şeytanın ihlaslı kullar lafını alıp allah demiş gibi yorumluyorsun.Acıyorum gerçekten size.Şeytan ihlaslı kulların hariç çoğunu peşime takacağım diyor,allahta diyorki kullarım üzerinde bi tesirin olamaz.Fakat gel gör ki dünyanın çoğu iblise uymuş.Allahta sanki şaşırır gibi şeytan iddiasını tutturdu diye ayet gönderiyor.Azıcık düşünerek okursanız ayeti anlayacaksınız fakat 2+2=5 allah derse inanırım diyen bir zihniyete ne anlatsam boş.Umarım düşüncelerin de karakterinle beraber gelişir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ASGJOFPHDAPODJFSGHGPOGADFJNHKonu bitmiştir.Seni en başta kaale almak hata zaten.Senin gibilerde ne tartışma üslubu var nede okuduğunu anlayabilecek bi kapasite var.Öyle bi dinin etkisine büyülenip kaptırmışsınız ki kendinizi ayetlerdeki mantıksızlıkları çelişkileri göremeyecek kadar kör hale gelmişsiniz.Allah diyor ki benim kullarım hakkında bir tesirin olamaz.Sen şeytanın ihlaslı kullar lafını alıp allah demiş gibi yorumluyorsun.Acıyorum gerçekten size.Şeytan ihlaslı kulların hariç çoğunu peşime takacağım diyor,allahta diyorki kullarım üzerinde bi tesirin olamaz.Fakat gel gör ki dünyanın çoğu iblise uymuş.Allahta sanki şaşırır gibi şeytan iddiasını tutturdu diye ayet gönderiyor.Azıcık düşünerek okursanız ayeti anlayacaksınız fakat 2+2=5 allah derse inanırım diyen bir zihniyete ne anlatsam boş.Umarım düşüncelerin de karakterinle beraber gelişir.