İncehesaptaki Azımut Sistem Alınır Mı?

Selamlar bu sistemin fiyati cok uygun geldi almayi dusunuyorum, sizce Alınır mı? veyada bazi parcalari degistirmem gerekiyormu
fIkrinizi almak istiyorum
https://share.google/DET3FrMKjVea2YiEJ
Hocam SSD 512 koymuşlar lazım olur diyosan 1 TB herhangi birisini yap. Anakartı B850M-G MSI yap, Kasayı kesin ama kesin ventonun 1000w gold kasalarından birini yap. Soğutucu hayatta o işlemciyi soğutmaz Lianli galahad II lite veya trinity performance olanı yap.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam SSD 512 koymuşlar lazım olur diyosan 1 TB herhangi birisini yap. Anakartı B850M-G MSI yap, Kasayı kesin ama kesin ventonun 1000w gold kasalarından birini yap. Soğutucu hayatta o işlemciyi soğutmaz Lianli galahad II lite veya trinity performance olanı yap.
Soğutucular pahalı geldiyse ayrıyetten Peerless Assasin 120SE veya Phantom Spirit 120SE de alabilirsin.

alınır ama ram kesinlikle 32 olmalı. hadi ssd bir şekil idare edilir ama o sisteme 16 ram olmaz.

Rami zamanla aliririm diye dusunuyorum hocam

Soğutucular pahalı geldiyse ayrıyetten Peerless Assasin 120SE veya Phantom Spirit 120SE de alabilirsin.
Saolun hocam cok tesekkurler suanlik vutcem ile sanirim bi anakarti yukseltebilirim
Pek bir sorun cikarmaz sanirim 2 3 ay

Rami zamanla aliririm diye dusunuyorum hocam

Saolun hocam cok tesekkurler suanlik vutcem ile sanirim bi anakarti yukseltebilirim
Pek bir sorun cikarmaz sanirim 2 3 ay
Valla hocam o sistemi ben hayatta güç kaynağını değiştirmeden kullanmam. Adamlar hazır 1000w gold adı sanı belli bir psulu kasa koymuşlar 1300 1400 lira farka. Ayrıca o soğutucu soğutmaz hocam işlemciyi sonra sıcaklıklar 90 larda gezecek. Benim dediğim geliştirmeler rahat edesin diye değil en azından yapılması gerekenler.

Sıvı soğutma almayabilirsin ama Peerless Assasin 120SE 2200 Lira al onu tak mesela. Diğer kasayla geleni koy paketine kapalı kutu sat sarı sitede 300 500 800 neyse fiyatı.

Valla hocam o sistemi ben hayatta güç kaynağını değiştirmeden kullanmam. Adamlar hazır 1000w gold adı sanı belli bir psulu kasa koymuşlar 1300 1400 lira farka. Ayrıca o soğutucu soğutmaz hocam işlemciyi sonra sıcaklıklar 90 larda gezecek. Benim dediğim geliştirmeler rahat edesin diye değil en azından yapılması gerekenler.

Sıvı soğutma almayabilirsin ama Peerless Assasin 120SE 2200 Lira al onu tak mesela. Diğer kasayla geleni koy paketine kapalı kutu sat sarı sitede 300 500 800 neyse fiyatı.
Tamamdir hocam saolun eger fiyati deismexse para bulmaya calisicam

sistemin fiyatı normal ayrıca sisteme ne 1000w lı kasa ne 32 ram şart hocam

Hoca siz beni anlamıyonuz mu ben mi anlatamıyorum. 750w denen güç kaynağı ney o belli değil onu anlatmaya çalışıyorum.
bitfenix işte orta seviye bir psu elde patlamaz yani

Hocam seviye bumu yani elde patlamaz :) Neyse o güç kaynaklı kasayı alacaksada düzgünce undervolt yapsın ve dua etsin ne diyelim
seviye tabii ki o değil siz ama çok abartıyorsunuz everest psu muamelesi çekmeyin bitfenixler yıllardır her türlü hazır sistemde kullanılan kronik sorunu olmayan psu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,061
Üyeler
192,864
Son üye
evrebyrli35
Geri