Kapalıysa aç onu.Kapalı galiba
açtım galiba tam anlamıyorum ama ne olduğunuKapalıysa aç onu.
şuan boşta 40-42-45 derece arasındaaçtım galiba tam anlamıyorum ama ne olduğunu
![]()
r9au8lc.png - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 15 Nisan 2026 tarihinde yüklendi, 1598×891 piksel çözünürlüğünde, PNG formatındadır. — ID: r9au8lchizliresim.com
Açık galiba 161w çekiyo gösteriyo.açtım galiba tam anlamıyorum ama ne olduğunu
![]()
r9au8lc.png - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 15 Nisan 2026 tarihinde yüklendi, 1598×891 piksel çözünürlüğünde, PNG formatındadır. — ID: r9au8lchizliresim.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şuan boşta 40-42-45 derece arasında
açılıp açılmadığını nereden bilecem nerede yazar
testler normal diyorsun yaniAçık galiba 161w çekiyo gösteriyo.
Kanka soğutucunun sesi kafanı çok ütülemiyosa idare et bir müddet. Çok dayanılmaz seviyedeyse değiştiricen mecbur.
Sıcaklıklar yük altında normal boşta fazla geldi ama endişelenecek bir şey yok.testler normal diyorsun yani
bu resim son testten normalmi sogutuyu değişecem 5000 bin civarı iyi bir sessiz sogutucu alacagım
şuan boşta 40-43-45 arası
![]()
kzrbyfw.png - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 15 Nisan 2026 tarihinde yüklendi, 1600×887 piksel çözünürlüğünde, PNG formatındadır. — ID: kzrbyfwhizliresim.com
eyvallah hocam saol allah razı olsun win 11 Home yüklüydü win 11 pro key aldım birede formatlayacam ondan sonra bakacam belki kasan bir program vardır olabilirmiSıcaklıklar yük altında normal boşta fazla geldi ama endişelenecek bir şey yok.
Kasan bir program yoktur niye olsuneyvallah hocam saol allah razı olsun win 11 Home yüklüydü win 11 pro key aldım birede formatlayacam ondan sonra bakacam belki kasan bir program vardır olabilirmi
RDR 2 yüklüyorum sıcaklık bu seviyede iyi mi sizce.Sıcaklıklar yük altında normal boşta fazla geldi ama endişelenecek bir şey yok.
laptopum yılalrdır 99 derece falan asdasdasdasdLaptopta 100° gorurken benim rahatlık
iyiRDR 2 yüklüyorum sıcaklık bu seviyede iyi mi sizce.
![]()
2lmvqe4.png - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 16 Nisan 2026 tarihinde yüklendi, 1615×895 piksel çözünürlüğünde, PNG formatındadır. — ID: 2lmvqe4hizliresim.com