❌İndirim Bitti! MSI 26.5 MAG 273QP QD-OLED X24 25.084 TL DİP FİYAT ( PEŞİN 6-9 TAKSİT )

Tek bir kusurunu gördüm sadece. Agresif ABL den (parlaklık limitleyici) şikayetçi olan bir kaç reddit konusu var 2025 de açılmış. MSI bu sene ABL sorununa dair bir firmware güncellemesi yayınlamış çözmek için. Güncel bir yorum görmedim, yani çözüldü mü bilmiyorum. Onun dışında gayet iyi bir monitör. Glossy ve 3.nesil qd oled. Renk, metin netliği, kaplama, siyah derinliği, kontrast, tepki süresi, Hdr performansı vs gayet iyi. Sadece abl biraz kuşkulandırıyor.

Bunun eski ama biraz daha üst modeli (performansları aynı ekstradan 1 x USB 2.0 Type-C (DP alt.) w/ 15W PD desteği var) mag271qpx e2 26k ya satılıyor.

ABL şikayeti duymadım bu modelde.
hocam bu 271qpx-e2 güncelleme alıyor fakat 273qp-x24 güncelleme almadığı doğru mu?

Eğer bu forumda bir daha oled monitör konusunu görürsem ya ben gideceğim ya da param... Şu msi iyimiş ayda 4300 tl şimdi bak kafam iyice karıştı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sanırım param gidiyor beyler (bankanın parası)

Eğer bu forumda bir daha oled monitör konusunu görürsem ya ben gideceğim ya da param... Şu msi iyimiş ayda 4300 tl şimdi bak kafam iyice karıştı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sanırım param gidiyor beyler (bankanın parası)
Alma boşver

hayırlı olsun hocam güle güle kullanın
teşekkürler valla 1080p va panelden geçiş yapacağım. aslında ıps bakınıyordum fakat bu baya hoşuma giden bir üründü. sistem msı olunca kaçırmayalım dedim umarım sorunsuz kurarım üzmez beni.

oled monitör düşünen birine bu bütçelerde bunu direkt al denebilir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,553
Üyeler
192,747
Son üye
ozan16
Geri