Lise Staj Yeri Nasıl Bulunur?

GİRİŞ

80+
Reaksiyon skoru
2
  1. sınıf öğrencisiyim, seneye 12. sınıfa geçeceğim. Okulumuz şimdiden staj yeri bulmamızı ve sözleşme imzalamamızı istiyor. İstanbul Anadolu Yakası'nda staj yapabileceğim yerler arıyorum.
    LinkedIn, Kariyer.net, İşin Olsun ve İŞKUR staj programı dahil birçok yere başvuru yaptım ancak henüz geri dönüş alamadım.
Bilişim ağ sistemleri bölümünde okuyorum ve özellikle bilgi teknolojileri (IT) departmanında staj yapmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Mahallemde bulunan bilişimle alakalı birçok yere mesaj ve mail gönderdim, mahallemdeki çoğu teknoloji firmasına da mail attım, ayrıca muhtara da sordurdum hiçbir yer bulamadım bu konuda destek olabilecek varmı

1. sınıf öğrencisiyim, seneye 12. sınıfa geçeceğim. Okulumuz şimdiden staj yeri bulmamızı ve sözleşme imzalamamızı istiyor. İstanbul Anadolu Yakası'nda staj yapabileceğim yerler arıyorum.
    LinkedIn, Kariyer.net, İşin Olsun ve İŞKUR staj programı dahil birçok yere başvuru yaptım ancak henüz geri dönüş alamadım.
Bilişim ağ sistemleri bölümünde okuyorum ve özellikle bilgi teknolojileri (IT) departmanında staj yapmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Mahallemde bulunan bilişimle alakalı birçok yere mesaj ve mail gönderdim, mahallemdeki çoğu teknoloji firmasına da mail attım, ayrıca muhtara da sordurdum hiçbir yer bulamadım bu konuda destek olabilecek varmı
Tanıdık yoksa biraz zor o işler zaten her yere basvurmuşsun donusbgelmezse meslek hocalarına sor onların tanıdıkları vardır illaki

Gidiyorsun baklava alıyorsun. Staj yapabilecegn kurumun en büyük şubesine elinde baklavayla giriyorsun. Onlar sana yardımcı olur

Mail atma, git kendin görüş. Daha sağlıklı olur. Mail'lere de bir gün bir dönüş olur ama çoğu olumsuz olur.

Okulun sana yardımcı olması lazım yer bulamadığın takdirde. Hatta bizim yapıcağımız yerleri önceden sordular bulamayanlara okul yardımcı olmuştu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,638
Üyeler
197,008
Son üye
SubZero5
Geri