Ekran kartı destek aparatı

gokay339

80+
Reaksiyon skoru
122
Millette bu 3D yazıcıyla yapılan ekran kartı destek aparatlarından görüyorum , bu aparatlar gerçekten iş yapıyor mu bir faydası var mı yoksa görsellik mi ?
Bende 9070xt var

Millette bu 3D yazıcıyla yapılan ekran kartı destek aparatlarından görüyorum , bu aparatlar gerçekten iş yapıyor mu bir faydası var mı yoksa görsellik mi ?
Bende 9070xt var
Bende var işe yarar gibi duruyor. Benim kasanın kendi destek aparatı olduğu için asla tam kullanmadım ama

Bende 9070xt var
asıl ıse yarayan onlar

Bende 9070xt var
metal olanlar daha iyi bence bende de 9070xt var kutudan çıkanı kullanıyorum

Şanslı kişilerdensiniz
asus modellerinde olduğunu görmedim ama prime modelinde çok ısınıyor diye sikayetler görmüştüm watman olayınıda sapphirede falan duymuştum amd ile alakalı olduğunu sanmıyorum asus tufu da 2025 eylülünde 32 bintlye görünce almıştım hepsinden ucuzdu şimdi bulunmuyor bile olanlarda 50 bine falan satıyo

asus modellerinde olduğunu görmedim ama prime modelinde çok ısınıyor diye sikayetler görmüştüm watman olayınıda sapphirede falan duymuştum amd ile alakalı olduğunu sanmıyorum asus tufu da 2025 eylülünde 32 bintlye görünce almıştım hepsinden ucuzdu şimdi bulunmuyor bile olanlarda 50 bine falan satıyo
Süper fiyata almışsınız önceki cuma incehesapta prime 36k ya inmişti bide önceki hafta tam 5 9070 XT konusu açıldı wattman ve driver sorunlarıyla ilgi ondan sordum

Ufak bir destek görevi de görse yeterli oluyor aslında. Her türlü iş yapar.

Benim ekran kartı tutucu şu gamepower olan incehesap montalamış fanın üstüne geliyor ama baskı yapmıyor anlamadım bende köşeye takmak varken neden ortaya taktılar

Bende 9070xt var
Hangi model xt? Eğer sapphire ise kutu da aparat oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri