ASUS tuf gaming vg27aql5a monitör ekran sorunu

Reaksiyon skoru
1
yaklaşık 2 ay oldu monitörü alalı ürünü vatan bilgisayardan almıştım son zamanlarda ekran aniden kapanıp açılıyor 1 saniye civarında bir git-gel durumu söz konusu paugge marka usb c to dp 1.4 bağlantı kablosunu kullanıyorum ... hertzi değiştirdim, overdrive kapattım sorun yine çözülmedi sizce sorun ne olabilir?
kabloda mı bir sıkıntı var acaba emin olamıyorum

yaklaşık 2 ay oldu monitörü alalı ürünü vatan bilgisayardan almıştım son zamanlarda ekran aniden kapanıp açılıyor 1 saniye civarında bir git-gel durumu söz konusu paugge marka usb c to dp 1.4 bağlantı kablosunu kullanıyorum ... hertzi değiştirdim, overdrive kapattım sorun yine çözülmedi sizce sorun ne olabilir?
kabloda mı bir sıkıntı var acaba emin olamıyorum
aynı monitörü yaklaşık 4 5 aydır kullanıyorum gram sorun çıkmadı kablonla alakalı olabilir. içinden çıkan orj kabloyla deneme şansın varsa kontrolünü yap

laptopa bağladığım için ve laptopta dp 1.4 girişi olmadıgı için kutudan çıkan kabloyu kullanamıyorum malesef pauggeden başka marka öneriniz var mıdır acaba ve sizde de güç kablosunda biraz gevşeklik var mı sorunun sanki onunla alaklı olabileceğini düşünüyorum,güç kablosu tam oturmuyor yerine sanki, son olarak da overdrive modunu seviye kaçta kullanıyorsunuz ne önerirsiniz?

laptopa bağladığım için ve laptopta dp 1.4 girişi olmadıgı için kutudan çıkan kabloyu kullanamıyorum malesef pauggeden başka marka öneriniz var mıdır acaba ve sizde de güç kablosunda biraz gevşeklik var mı sorunun sanki onunla alaklı olabileceğini düşünüyorum,güç kablosu tam oturmuyor yerine sanki, son olarak da overdrive modunu seviye kaçta kullanıyorsunuz ne önerirsiniz?
Ben de aynı kabloyu Mac mini de kullanıyordum sorun kabloda iade ettim

3 veya 4 te kullan overdrive modunu

şuan hangi marka kablo ile bağlantı sağlıyorsunuz peki , aslında paugge kaliteli marka diye almıştım artık bundan sonra hangi marka alacağımı şaşırdım
Paugge den HDMI kablosu ile devam ediyorum hem USB c DP 1.4 hem de aynı markadan HDMI kablosu almıştım DP‘yi iade ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,889
Üyeler
192,825
Son üye
aestineasetas
Geri