inspector06
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
sahte kargo bilgileri o, iptal gelecek.kargoya verildi bile vay be
sahte kargo bilgileri o, iptal gelecek.kargoya verildi bile vay be
nasil lasahte kargo bilgileri o, iptal gelecek.
evet bende amazona sordugumda ürün satıcıdan alınıp gidiyo diyo büyük ihtimal satıcı kargoluyo yani. fiyat farkı bariz ürünlerde oto iptal gibi biseysaticinin baska gonderenin Amazon oldugu siparisim icin kargo kodu girip sonradan iptal etmislerdi, kargo icin onceden randevu ayarliyorlar satici baska ise urunu kargoya teslim etmesini bekliyorlar. Gerci bu klavyenin gelme ihtimali var, fiyat farki cok degil.
Bunu yeni öğrendim. Bu arada Mediamarkt, Vatan ve İtopya bu üçü Intel'in yerli ortakları ve kafa yapıları aynı. Mediamarkt ve İtopya'dan alınan ürünlerde kullanılmış çok ürün oluyor. Gamer gen mi ne de galiba onlarındı, genel bilgilendirme olsun. Bu sitelerden ürün almamaya özen gösterin.DEY = İtopya. Hatalı fiyattı sepette fazla çıkıyordu, sonra değişti hemen.
ggen tr denen cellatlar ordusunda bedava olsa almam asus rog mousum bozulmusdu degisim yada iade onayı raporu aldım yetkili servisinden. adamlara kartım blokeli sakın kartıma iade yapmayın mouse aynısından yoksada alt modelde olsa degisim ürün istiyorum diye hem mail hem arayıp söylemsisdim. otomatik karta iade yapmıslardı yinede mail yazıncada mahkemeye verin mahkeme sonucuna göre islem yapariz diye dalga geçer gibi mail attılar. allah belalarını verır insallahBunu yeni öğrendim. Bu arada Mediamarkt, Vatan ve İtopya bu üçü Intel'in yerli ortakları ve kafa yapıları aynı. Mediamarkt ve İtopya'dan alınan ürünlerde kullanılmış çok ürün oluyor. Gamer gen mi ne de galiba onlarındı, genel bilgilendirme olsun. Bu sitelerden ürün almamaya özen gösterin.
Fiyatlandırma hatası olduğunu bile bile aldığın ürünleride THH'ye vermezsin. Al şansını dene onda sıkıntı yokta, zaten iptal beklediğin ürüne THH nedir...Arkadaşlar Dey Elektronik hep aynı şeyi yapıyor; alıyorsunuz, kargoya verildi gözüküyor, 2-3 gün sonra şak iptal. Bazen 1 hafta beklettikleri bile oluyor. bunlardan bugüne kadar 10-11 kez sipariş verdim, 3 tanesi geldi gerisi hep aynı hikaye. Son 3 siparişimi THH'ye verdim yılbaşı gibi, sonucu bekliyorum. Fiyat hatası illaki olabilir insanlık hali sonuçta ama her seferinde aynı şey olunca kesinlikle kasıtlı yapılıyor, o yüzden THH'ye verdim.
O gelenler de iyiydi amaŞubatta Kioxia Exceria G4 Gen5 2TB 7750TL'ye aldım 2 tane, ikisi de geldi. Geçen sene sonuna doğru da Rog Falchion RX Low Profile klavye aldım 3700'e o da geldi
2-3 sene önce fiyat hatasından mıdır bilmem ama xpg psu almıştım ggentr'den iptal için aradılar normalde anlayışlı insanımdır özür dileriz gönderemeyeceğiz der geçersin fakat aradı bir tanesi t*ş*k geçer gibi iptal edin yoksa alamazsınız ürünü göndermeyiz falan dedi öyle mi dedim öyle dedi thh başvurdum birkaç ay sonra aynı arkadaş aradı özür diledi fiyat hatasındaki fiyattan aldım ürünüggen tr denen cellatlar ordusunda bedava olsa almam asus rog mousum bozulmusdu degisim yada iade onayı raporu aldım yetkili servisinden. adamlara kartım blokeli sakın kartıma iade yapmayın mouse aynısından yoksada alt modelde olsa degisim ürün istiyorum diye hem mail hem arayıp söylemsisdim. otomatik karta iade yapmıslardı yinede mail yazıncada mahkemeye verin mahkeme sonucuna göre islem yapariz diye dalga geçer gibi mail attılar. allah belalarını verır insallah
Benim bahsettiğim site şu.ggen tr denen cellatlar ordusunda bedava olsa almam asus rog mousum bozulmusdu degisim yada iade onayı raporu aldım yetkili servisinden. adamlara kartım blokeli sakın kartıma iade yapmayın mouse aynısından yoksada alt modelde olsa degisim ürün istiyorum diye hem mail hem arayıp söylemsisdim. otomatik karta iade yapmıslardı yinede mail yazıncada mahkemeye verin mahkeme sonucuna göre islem yapariz diye dalga geçer gibi mail attılar. allah belalarını verır insallah
yok ben gaming gen trden bahsediyorum hocam fiyatlamada vb sorun yok zaten sorun yaşarsanız sonrası sıkıntı herhangi bi üründeBenim bahsettiğim site şu.
![]()
GAMER.GEN.TR | Gaming’in Yeni Adresi
Oyun tutkusunu donanıma dönüştür! En güçlü oyuncu bilgisayarları, yüksek performanslı ekipmanlar ve son teknoloji aksesuarlarla sınırlarını zorla. Gerçek oyun deneyimi burada başlar – Gamer.Gen.TR.www.gamer.gen.tr
Bunlar İtopya adına leke sürüldü diye böyle site açtılar diye biliyorum. Zaten ürün gamlarına bakarsan İtopya ile benzerler. İtopya'nın o sitedeki berbat indirim arayüzü falan, indirim varsa da anlamıyorsun. Aynısını buraya aktarmışlar. Bir ara ucuza 16 GB VRAM'li 9060 sistem satıyorlardı. Arada stok bitiyordu, aynı fiyata 8 GB'lı da ekliyordu. Ama siteyi aratınca bulamıyorsun, forumdaki üyeler de dikkatli olduğundan fark ediyorlar. Ondan sonra bayağıdır uygun bir şey sattıklarını görmedim.
Yani Gaminggeni demiyorum. Gamingen'den 1-2 ürün aldım ve sorun yaşamadım. Gaminggen, Wraith ittirdiği sektöre rekabet ettiğinden fayda sağlıyor aslında. Ayrıca bu benzer site taktiğini, Trendyol'da iğrenç yemek yerleri 5-10 tane yer açarak yapıyor. Şu ana kadar varoşça çok hareketleri oldu, değişeceklerini de sanmıyorum.
Yazdığımı tekrar okur musun? "Fiyat hatası illaki olabilir insanlık hali sonuçta ama her seferinde aynı şey olunca kesinlikle kasıtlı yapılıyor, o yüzden THH'ye verdim" cümlesinden ne anladın da bunu yazdın acabaFiyatlandırma hatası olduğunu bile bile aldığın ürünleride THH'ye vermezsin. Al şansını dene onda sıkıntı yokta, zaten iptal beklediğin ürüne THH nedir...