Ama bak iptal geleceğini biliyorsun, yoruma baksan herkes iptal yazmış mesela bekletip iptal ediliyor denmiş herkes şansını deniyor. Gelirse sevinirler, gelmezse zaten bekliyordum der geçilir. Mesela aynı satıcıdan 11 kere almışsın bazıları bedava fiyatına teslim edilmiş. Birazda yani teşekkür duymak ve kendini satıcının yerine koymak lazım. Paranı bekletme konusunda haklısın, ona lafım yok. Hangi platformdan aldığın çok önemli iade konusunda bazen satıcı iptal veriyor ama platform bekletiyor iptali satıcının bir suçu olmayabiliyor. Neticede herkes bu senaryonun yaşanacağını yorumlarda zaten söylüyor. Beklediğin bir senaryo için THH bence yanlış. Eğer gerçekten bu sorundan şikayetçiysen, ve gerçekten insanlara bunun bu firma tarafından yapılmamasını istiyorsan cimer'den ticaret bakanlığı yeri, THH biraz daha ben ürünümü alayımda yoluma bakayım gerisi önemli değil yeri.Yazdığımı tekrar okur musun? "Fiyat hatası illaki olabilir insanlık hali sonuçta ama her seferinde aynı şey olunca kesinlikle kasıtlı yapılıyor, o yüzden THH'ye verdim" cümlesinden ne anladın da bunu yazdın acaba
Burada iptal olacağını bildiğim ürün için THH'ye başvurma durumu yok, bile isteye düşük rakama indirip siparişi 5-6 gün bekleten firmayı THH'ye veriyorum. Son 1 sene içinde 10-11 kez sipariş vermişim hepsini iptal etmişler, sence de bir kasıt yok mu burada?
Daha hayatımda 1-2 gün içinde iptal edilen bir ürünü THH'ye vermedim. Geçenlerde 53K bandında RTX 5070 Lenovo laptop sattılar, gece aldık, sabah firma arayıp insan gibi entegrasyon hatası oldu iptal etmek durumundayız dediler eyvAllah deyip kapattım, THH'ye falan vermedim