NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,828
Alınır mı sence 4800e 300de puan geliyor kartaürün paneli LG bu arada bilginize
Alınır mı sence 4800e 300de puan geliyor kartaürün paneli LG bu arada bilginize
şu monitörü mediamarktta gezerken bir aile çocuğuna 2k monitor arıyordu 12 bin gibi bir fiyat verdiler mediamarktta aile vazgeçti çocuk üzgün satış danışmanı yanından ayrılınca yanaştım ailenin yanına şu fiyata şurada var dedim forumda bir arkadaş konusunu açmıştı çocuğunda aileninde yüzü gülmüştü telefondan almaya çalışıyordu baba direkt![]()
Alım gücü düşen yüce milletimize 3 kuruş katkımız olduysa ne mutlu.şu monitörü mediamarktta gezerken bir aile çocuğuna 2k monitor arıyordu 12 bin gibi bir fiyat verdiler mediamarktta aile vazgeçti çocuk üzgün satış danışmanı yanından ayrılınca yanaştım ailenin yanına şu fiyata şurada var dedim forumda bir arkadaş konusunu açmıştı çocuğunda aileninde yüzü gülmüştü telefondan almaya çalışıyordu baba direkt![]()
evet ikisi de 27 2k ips şuansenin ikisi de 27 mi reis
paneli lg olduğu için alınabilir bence zaten fiyatında özellikleriyle rakipsiz. fazeonda ürünler karma kötüsü de var iyisi de bu iyi denilebileceklerden bence.Alınır mı sence 4800e 300de puan geliyor karta
giriş evet. ama fiyatı göze alınca çok mantıklı bence. siyah olsa direkt alırdım 2. monitör olarak. beyaz siyah saçma olur 2 monitör.WORLD 300 TL puan kampanyası iyiymiş.
8 bit / NTSC 72% / Adobe RGB 95% / DCIP3 94% / sRGB 99% giriş seviyesi bir monitör gibi duruyor.
Doğru. Ben bayağı bir modele bakmıştım zamanında orta-üst modellerde genel olarak BOE ve TCL panel kullandıklarını gördüm. Hızlı VA monitörler TCL, kaliteli IPS monitörler BOE kullanıyor daha çok.Lg ips panellerin kaliteli sanılması her seferinde gümletiyor, lg kendi orta üst seviye ips monitörlerinde bile kendi panellerini tercih etmiyor.