❌İndirim Bitti! Auhma Ahv-02 Kablosuz Araç Içi Süpürge Mor 664TL

ben kıl tüy çekmek için kullanıyorum hocam ama kumu da çeker. üfleme modunu hiç kullanmadım bende ayrı üfleme cihazı olduğu için.
eğer imkanınız varsa şuan üfleme modunun gücü hakkında bilgi verebilir misiniz klavye içinde bazı toz kıl tüy sakal dökülüyor genelde switchlerin araya takılıyor direk üflemek en iyisi o konuda

eğer imkanınız varsa şuan üfleme modunun gücü hakkında bilgi verebilir misiniz klavye içinde bazı toz kıl tüy sakal dökülüyor genelde switchlerin araya takılıyor direk üflemek en iyisi o konuda
bendeki modelde gayet iyi hocam. tuşların aralarda kalanları rahatça iter. ama sıkışanlara tazyiği yetmeyebilir. zaten sıkışanlar genelde hava ile çıkacak gibi olmuyor.

bendeki modelde gayet iyi hocam. tuşların aralarda kalanları rahatça iter. ama sıkışanlara tazyiği yetmeyebilir. zaten sıkışanlar genelde hava ile çıkacak gibi olmuyor.
çok teşekkür ederim bilgi için hocam siparişi geçeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kupon felan vardi 510tlye hayırlı olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kasimda indirim diye 1100tlden felan kitlediler bunu millete
kupon var mı güncelde hocam

Bende 20.000Pa 7800mAh olan modeli var aşırı memnunum.
mdhfuo4.png

Son düzenleme:
Şarjı uzun gitse iyi cihaz da şarjı hızlı bitiyor

Bunu kasa fan temizliğine falan kullanan var mı? İş yaparsa benzer indirimlerde çekeceğim bir tane.

Şarjı nasıl gidiyor? Değerlendirebilir misin?
Bende farklı versiyonunu var amam çekimi güçleri aynı muhtemelen aralarında ciddi bir fark yoktur en güçlü modunda 15-20dk şarjı gidiyor normal modda çok kullanmadım ama muhtemelen yarım saati çıkarıyordur 4 saate 0'dan 100'e şarj oluyor fiyatına göre gayet iyi bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,332
Üyeler
193,002
Son üye
Asivva
Geri