R5 5600 Ekran Kartı Önerisi?

4070 süper düşürürsün güzel olur hocam biraz darboğaz yapabilir bazı oyunlarda ama kesinlikle 4070 süper bak

ahh bide okuduğunu anlasan ne iyi olacak , üstteki mesajlarda adama hata verdiğini yazdım , hadi byyy 😂

ahh bide okuduğunu anlasan ne iyi olacak , üstteki mesajlarda adama hata verdiğini yazdım , hadi byyy 😂
o kadar acıklamama ragmen hala bana okudugnu anlasan ıyı olucak dıyor zaman kaybısın engelleyıp gecmedıgım ıcın hata bende kusura bakma sen

Son düzenleme:
4070 süper düşürürsün güzel olur hocam biraz darboğaz yapabilir bazı oyunlarda ama kesinlikle 4070 süper bak
en iyisi sıfır 9060xt almak hem kafam rahat olur hem garantiliş bir sıkıntı olsa bile garantiden halledebilrim ek olarak zaten amd kullandım bu zamana kadar bu saatten sonra da devam.

Ben bu adamla(amd) geldim bu adamla giderim.

Konu başında özellikle nvidia diye belirttiğiniz için 4070 süper önerdim. 9060xt amd tarafında en dip tercihtir. Üzmez çok güzel karttır. Hatta tanıdık ve bilindik birinden 2.el olarak alırsanız biraz daha fiyat performans olur.
en iyisi sıfır 9060xt almak hem kafam rahat olur hem garantiliş bir sıkıntı olsa bile garantiden halledebilrim ek olarak zaten amd kullandım bu zamana kadar bu saatten sonra da devam.

Ben bu adamla(amd) geldim bu adamla giderim.

Konu başında özellikle nvidia diye belirttiğiniz için 4070 süper önerdim. 9060xt amd tarafında en dip tercihtir. Üzmez çok güzel karttır. Hatta tanıdık ve bilindik birinden 2.el olarak alırsanız biraz daha fiyat performans olur.
evet gönlüm nvdia tarafında da fiyat olarak da düşünmem lazım biraz o yüzden mecburen amd ye yöneleceğim belki ilerde bir gün

Selamlar herkese
ryzen 5600
B450m s2h
Rx 580

ikinci el nvdia ekran kartı istiyorum öneri yapabilir misiniz?

Sıfırda alabilirim güzel bir fırsat yakalarsam
4070 düşerse 4070 bakabilirsin yoksa 3080ti

abartmayın ,adam bütçesini yazmış inatla yukarı yolluyorsunuz.
5600 gibi bir işlemcide 4070 takılırsa darboğaz olacaktır gerek yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

elbet bir gün hocam :D
çözünürlük 2k olacak ise 5060 alsında forumda bidaha konu açsın başına dert edinir hocam 1080pde sözüm yok tabi de onun dışında 5600 hala ekmeği yenen işlemci boru değil o yüzden 4070 de takar ama etken çözünürlük dediğim gibi ben 5500 ile 4070super kullandım uzun dönem yok değil tabi de kullanılmıyor değil çözünürlük yüksek olunca

Selamlar herkese
ryzen 5600
B450m s2h
Rx 580

ikinci el nvdia ekran kartı istiyorum öneri yapabilir misiniz?

Sıfırda alabilirim güzel bir fırsat yakalarsam
ben 5600x 16gb ram kullanıyorum 5060 aldım sıfır gayet yeterli benim için şuanlık valoda 400fps falan alıyorum daha ustune de cıkıyor ama düşüyor zaten monitörüm 200hz olduğu için benim için önemsiz bir detay

çözünürlük 2k olacak ise 5060 alsında forumda bidaha konu açsın başına dert edinir hocam 1080pde sözüm yok tabi de onun dışında 5600 hala ekmeği yenen işlemci boru değil o yüzden 4070 de takar ama etken çözünürlük dediğim gibi ben 5500 ile 4070super kullandım uzun dönem yok değil tabi de kullanılmıyor değil çözünürlük yüksek olunca
2k 4kda oynayacaksa problem yok zaten hocam onu söyledik ama 1080p rekabetçi oyunlar oynuyorsa genellikle sıkıntı.

Son düzenleme:
nasıl yani kral anlamadım 4070 takarsam verimli olamz mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2k 4kda oynayacaksa problem yok zaten hocam onu söyledik ama 1080p rekabetçi oyunlar oynuyorsa genellikle sıkıntı.
zaten monitörde 2k yok onu da yenilemeyi düşünüyorum tabi ama öncelik ekran kartı alacağım

Geri