🔥İndirim Superonline 100Mbps Fiyatına 1000Mbps İnternet Kampanyası

910TL ye nerede var ki o paket linki var mı? Ben öyle bir şey görmedim.
Turkcell uygulamasında görebiliyorum ben ama ben mevcut müşteriyim belki sadece bana gözüküyor olabilir.

Türk Telekom sözleşmem 15 gün sonra bitiyor. Birkaç gündür fiyatlara bakıyordum Kablonet ile Superonline arasında kalmıştım. Kablonet’in 24 ay taahhüt imkanından dolayı Kablonet’e daha yakındım ama gönlüm Superonline’dan yanaydı. 100 Mbps iki firmada da 750 TL’ydi. Superonline 100 Mbps fiyatına 1000 Mbps verince direkt Kablonet’i eleyip Superonline’a başvurdum. Başvuru yaptıktan 5 dakika sonra aradılar, 10 dakika sonra da gelip kurdular. Bütün işlemler yarım saat bile sürmedi. Speedtest verisini de aşağıya ekliyorum. Şu an için her şey çok iyi. Umarım sorunsuz kullanırım.

Konu sahibi arkadaşa çok teşekkürler.

Speedtest

Türk Telekom sözleşmem 15 gün sonra bitiyor. Birkaç gündür fiyatlara bakıyordum Kablonet ile Superonline arasında kalmıştım. Kablonet’in 24 ay taahhüt imkanından dolayı Kablonet’e daha yakındım ama gönlüm Superonline’dan yanaydı. 100 Mbps iki firmada da 750 TL’ydi. Superonline 100 Mbps fiyatına 1000 Mbps verince direkt Kablonet’i eleyip Superonline’a başvurdum. Başvuru yaptıktan 5 dakika sonra aradılar, 10 dakika sonra da gelip kurdular. Bütün işlemler yarım saat bile sürmedi. Speedtest verisini de aşağıya ekliyorum. Şu an için her şey çok iyi. Umarım sorunsuz kullanırım.

Speedtest
Muhtemelen aşağıda apartman kapısında elleri zilde bekliyorlardı.. ;)

70 ping ile CS2,
65 ping ile FC26

oynamak sizin için bir sorunsa

BULAŞMAYIN.

Superonline 1000 Mbps fiberden kurtulup 100 Mbps VDSL geçen biri olarak dünya varmış diyorum.
sorunlu altyapınız ve kendi internetiniz adına konuşabilirsiniz 51ms cs2 15 ping valorant fc 26 sabit 40 oynadım vodafone varken csde 80 valoda 30-35 ping alıyordum ayriyetten gta 5 1.5 günde iniyordu 100mbps paketiyle asla stabil alamamıştım 200 e geçtim 2 aydır evde internet yoktu 10 gündür superonline 1000 geçtim hayat var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Speedtest
Hayırlı olsun hocam bende aynı şekilde çok memnunum

gündüz böyle gece fc26 14 dakikada indi ilk gün bilgisayarımı formatladım baştan kurulum yaptım vodafone çamuru varken 3 gün sürüyordu ortalama tamamen kurmak 4 saatte her şeyi indirip kurdum ben memnunum sadece sansüronline gerçeğini kabullenmek lazım biraz tek sorun o

sorunlu altyapınız ve kendi internetiniz adına konuşabilirsiniz 51ms cs2 15 ping valorant fc 26 sabit 40 oynadım vodafone varken csde 80 valoda 30-35 ping alıyordum ayriyetten gta 5 1.5 günde iniyordu 100mbps paketiyle asla stabil alamamıştım 200 e geçtim 2 aydır evde internet yoktu 10 gündür superonline 1000 geçtim hayat var

gündüz böyle gece fc26 14 dakikada indi ilk gün bilgisayarımı formatladım baştan kurulum yaptım vodafone çamuru varken 3 gün sürüyordu ortalama tamamen kurmak 4 saatte her şeyi indirip kurdum ben memnunum sadece sansüronline gerçeğini kabullenmek lazım biraz tek sorun o

Ben de daha önceden Türk Telekom 100 Mbps fiber kullanıyordum, başka bir eve geçince orada altyapı olmadığından dolayı hızım 40 Mbps’e kadar düştü, ADSL kullandım kısacası, ilk internet resmen. Bir de eski evde taahhütü yeni yenilemiştim. Şansızlık oldu benim için, 10 ay kadar 40 Mbps internet kullanmak zorunda kaldım. Bugün 1000 Mbps’e geçince çağ atladım resmen. Oyun denemedim daha ama testlerde ping düşük gibi bakalım. İnternetle çok işim yok zaten video izlemek dışında pek bir şey yapmıyorum.

15 yıllık türk telekom net kullanıcısydım. Evime 65 mbps hız ile internet geliyordu. Bir gün binaya süperonline ekipleri geldi. Fiber kutusu koyalım dediler, kabul ettik. Her neyse 2 ay boyunca türknet, türk telekoma mail attım, dilekçe verdim, binada 7 abone kaybedeceksiniz, binaya fiber getirin diye ajitasyon yaptım. Umurlarında olmadı. Sosyal medyada süperonline'ı kötüleyen çok fazla mesaj olduğu için 65 mbps de biraz takıldık. Sonunda dayanamayıp 1000 mbps internet alıp, türk telekom maceramızı sonlandırdık. Bu arada Dota ve wow oynuyorum , kardeşim de valorant. Sıkıntı yaşarız diye düşünüyorduk ancak pek sıkıntı yaşamadık. Dotada 50 60 ping alıyorum. Wowda sorun yaşamıyorum. Ancak nadirende olsa arada sıkıntı çıkıyor. Bazen pazar günü derbi zamanları internete bir şeyler oluyor gibi ama bizi pek etkilemedi. Sonuç olarak ikilemde kalan arkadaşlar için şöyle bir şey söyleyebilirim; 1000 mbps internet nadirde olsa yaşanan sıkıntılara değiyor. Pişman değiliz, mutluyuz. Crimson desert oyunu pcyi açık bırakıp, 10 15 saatte indirecekken 30 dakikada indirdim. İndirme sitelerinde premium aldım, 100gblık dosyaları 18 dakikada indiriyorum. İndirme- yazma hızına eski ssdlerim yetişemiyor diye yeni m2ssdler aldım. Türk telekomda yapıp da Süperonline da yapamadığım bir şey yok. Yazım, umarım septik arkadaşların işine yarar.

CS2 Faceitte en düşük pingi hangisi veriyor şuan?
En düşük hangisi bilmiyorum ama 1 sene turkcell kullandıktan sonra 2 ay önce turknete geçtim. Telekom altyapısından 1000mbit alıyorum. Ping 70'ten 45'e düştü. Online oyunlarda turknet farklı bir seviye.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

Lan yürü git ufaklık. Donanımhaberde kaç sayfa konu var Sansüronline rezaletinin. Daha bide gelmiş benim altyapıma sorunlu diyorsun.

Edirnede falan değilsen o pingleri alma şansın yok

Zırcahil seni. Altyapı diyor daha altyapılık bir durum değil bu düşük zeka formu. Adamların yurtdışı çıkışları b0k gibi.

Lan yürü git ufaklık. Donanımhaberde kaç sayfa konu var Sansüronline rezaletinin. Daha bide gelmiş benim altyapıma sorunlu diyorsun.

Zırcahil seni. Altyapı diyor daha altyapılık bir durum değil bu düşük zeka formu. Adamların yurtdışı çıkışları b0k gibi.
Forumlarda da çalışanları çok var. Alakasız övgü mesajları onlardan geliyor bazen, ne kadar müşteri artarsa o kadar prim aldıklarından olumsuzlukları iyileştirmek adına forumlarda takılıyorlar.

Son dönemlerde bayağı yatırım yaptılar, ama marka adlarından dolayı ve malum geçişin eziyetlerinden, yaptıkları yatırım karşılığını alamıyorlar. En yakın rezaletleri BF6 1 ay civarı Sansüronline kullananlar oynayamadı.

TT VDSL altyapıdan Netspeed, Türk NET vb. kullanmak, şu eziyeti çekmekten daha iyi. Ben 70 Mbps ile, Ankara'da CS2 ve BF6 sabit 50 ping alıyorum. Pingin modem ve ayarla da ilgisi var. Keenetic Hopper DSL, cihaza 4 telefon, 1 TV Box ve uydu alıcı bağlı. Uydu alıcı ve TV box çok kullanılmasa da Wifi 6 modem olduğundan telefonlar çok etki etmiyor.

Sansür online bizim binaya da geldi, binada 3-5 kişi hariç kimse geçmedi. Yayın mı yapıyorsunuz istisnasız sorun oluşturuyor. Bunları yıllardır büyük yayıncılar bile konuştu ve çoğu saldı bu firmayı. Firma bayilerini, telefon numarasından paketi al tacizcilerini ve bazı leş vakıflara paravan para aktarma yapacağına, bu sorunları çözse daha çok müşteri kazanır. Telefonda keza insanların deneyerek kanıtladığı internetin hızlı bitme sorunu en çok bu firmada yaşanıyor. Görüp görebileceğiniz en leş firmadır.

İndirme hızı güzel ama işiniz yayıncılık değilse veya sürekli dosyalar ile uğraşmıyorsanız, bir yerden sonra ihtiyaç kalmıyor. Çoğu binaya 100/50 internet sağlasalar bile insanlara yetiyor bu arada. Veya 200/50 gibi paketler. Oyunu hızlı indirmek gerçekten güzel bir şey olsa da, böyle yeni bir oyuncak alırsın ve 1 hafta sonra hevesiniz kaçar biraz öyle. Bunun için yaşayacağınız yasaklamalar, port sorunları, gecikmeler veya BF6 örneğindeki (bu arada şimdi aklıma geldi FC oyununda da oldu) erişim sorunları ile uğraşılmaz ki 3 büyük firma (Kablo NET, Turkcell ve Türk Telekom) yoğun saatlerde yavaşlaması da cabası.

Oyunu hızlı indirmenin yanında getirdiği çok zarar var. Ben sorun yaşamıyorum cümlesi, bu sorunların yaşanmadığını kanıtlamıyor. Maalesef Sansüronline düzelmeye de niyeti yok. Malum iktidar yandaşlarına ceza kesecek bir devlet de yok ortada. 5G falan da inanın ABD ve Avrupa ittirmesi ile geçmişlerdir, malum global iletişimin bazı standartlara uyması gerekiyor. Dünya ittirmese inanın çoğu şeyde çağ dışı kalırız.

Son düzenleme:
ege bölgesinde özellikle kötü 1000mbps alsan bile ping 50 altına inmiyor, aynı yerden tt vdsl 42 filan alabiliyor. ayrıca sansür dolu. pingi geçtim bazı zaman EA sunucularına bile bağlanmıyor, bf6 açılmıyordu map geçişlerinde siyah ekranda filan kalıyordu.

sadece download hızı önemliyse geçin, oyun veya web için uzak durun.

arkadaşlar bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın bu kampanya turkcellin kendi altyapısını mı kapsıyor sadece , bizim binada sadece turk telekom altyapılı fiber internet var bu sebeple turknet tarifesi kullanıyoruz (engelli) 100 mbit alıyoruz modem de telekomdan aldığımız fiber modem hala , bu kampanyaya geçebilir miyiz telekom fiber altyapısını kullanarak yada tavsiye edebileceğiniz engelli tarifesi var mı ?
Engelli tarifeleri yok diye biliyorum, belgeleri sunarsanız %25 indirim yapıyorlar. Ben yerinizde olsam güzel bir modem veya router alıp Türk NET kullanmaya devam ederdim. Turkcell, TT falan geçince Discord veya diğer yasaklı sitelere aracı uygulama ile girmeniz gerekiyor. Türk NET'de DNS değiştirmek yetiyor.

Ben de daha önceden Türk Telekom 100 Mbps fiber kullanıyordum, başka bir eve geçince orada altyapı olmadığından dolayı hızım 40 Mbps’e kadar düştü, ADSL kullandım kısacası, ilk internet resmen. Bir de eski evde taahhütü yeni yenilemiştim. Şansızlık oldu benim için, 10 ay kadar 40 Mbps internet kullanmak zorunda kaldım. Bugün 1000 Mbps’e geçince çağ atladım resmen. Oyun denemedim daha ama testlerde ping düşük gibi bakalım. İnternetle çok işim yok zaten video izlemek dışında pek bir şey yapmıyorum.
boşuna ödemişsiniz başvuru yaptınız mı otomatik abonelik düşürebiliyorsunuz altyapı yoksa size seçenek sunuyorlar

Üslubuna dikkat et ufaklık kim yakından görürsün yurt dışı çıkışı iyi diye bir durum belirtmedim aldığım ping değerlerini yakından görmek istersen numara bırak 1 e 1 görüntülü göstereyim burda caz yapma yorma akşam akşam dünkü ne olduğu belirsiz lavuğun tekiyle uğraşamam sinirlendirme okuduğunu anlamaktan aciz insanlar şu foruma geliyor boş yapıyor uyuz oluyorum sizin gibi "GEREKSİZ" insanlara verdikleri ZTE routeri klonla desem yapamayacak adamsın hırlama kavga yeri değil burası sorununu çözememişsin kendi derdin sana laf anlatanda kabahat aynı seviyeye inmemek gerekiyor bazı insanlarla

Eğer taşınma sırasında firma yeni adreste aynı kalitede hizmet sağlayamıyorsa cayma bedeli ödemeden sözleşmeyi feshetme hakkınız var bir daha öyle bir durum yaşanırsa bilginiz olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,003
Üyeler
192,854
Son üye
Smhtyl
Geri