🔥İndirim Superonline 100Mbps Fiyatına 1000Mbps İnternet Kampanyası

Kendi modemleriyle öyle zaten, Türk Telekom da aynısı 700 falan veriyor modemin dibinde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazın zam gelecek taahhütsüz olanlara, şuan bir şeye geçecek olanlar taahhütlü ya da sabit fiyat garantisi veren yerlere geçsin.
kablonet kullanıyorum 2 yıllık tahaddüt yaptım da şimdi türk net altyapısı geldi acaba nasıldır merak ettim

Türknetten devam.

kendi altyapısıysa ping rezaletine hazır olun. gta 5 onlineda pingden kick yiyorsunuz :D
bunu bende oynadigim arkadaslarimda yasiyoruz bende ttnet var ama modeme uzagim belki ondandir diye pek onemsememistim ayni sekilde cs 1.6 oynarkende arada cl_flusha gibi bir uyari cikiyordu oyun donuyordu geri geliyordu

bunu bende oynadigim arkadaslarimda yasiyoruz bende ttnet var ama modeme uzagim belki ondandir diye pek onemsememistim ayni sekilde cs 1.6 oynarkende arada cl_flusha gibi bir uyari cikiyordu oyun donuyordu geri geliyordu

memlekete yazın döndüğüm için dert etmediydim de bu yaz okul bitiyo 6 ay süperonline çekicem belki modem alırım hem süperonline hem sonraki hatta kullanırım. ek olarak sabit ip adresi almanın işe yaradığını yazanlar olmuş onuda deneyeceğim.

70 ping ile CS2,
65 ping ile FC26

oynamak sizin için bir sorunsa

BULAŞMAYIN.

Superonline 1000 Mbps fiberden kurtulup 100 Mbps VDSL geçen biri olarak dünya varmış diyorum.
Bende superonline kullanıyorum ama hiç yaşamadım öyle bir sorun ping genelde lol dahil 6 - 10 arası oluyor

Geçen sene de 700TL ye yapmışlardı bu sene de 800TL olarak yine yapmışlar, fiyat piyasaya göre çok iyi 800TL ye cidden en ucuz tarifelerde bile en fazla 200Mbps alınıyor şu devirde. Bölgesinde Superonline altyapısı olan değerlendirebilir.
100 tl daha fazla verip tv+premium, hbo max paketlisini almak daha mantıklı bence. 2 haftaya 910 tllik pakete geçicem

arkadaşlar bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın bu kampanya turkcellin kendi altyapısını mı kapsıyor sadece , bizim binada sadece turk telekom altyapılı fiber internet var bu sebeple turknet tarifesi kullanıyoruz (engelli) 100 mbit alıyoruz modem de telekomdan aldığımız fiber modem hala , bu kampanyaya geçebilir miyiz telekom fiber altyapısını kullanarak yada tavsiye edebileceğiniz engelli tarifesi var mı ?

ben göremiyorum 1 oda var
duvar çok etkiliyor kanka ona yapacak hiçbirşey yok nasıl bi modem var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın bu kampanya turkcellin kendi altyapısını mı kapsıyor sadece , bizim binada sadece turk telekom altyapılı fiber internet var bu sebeple turknet tarifesi kullanıyoruz (engelli) 100 mbit alıyoruz modem de telekomdan aldığımız fiber modem hala , bu kampanyaya geçebilir miyiz telekom fiber altyapısını kullanarak yada tavsiye edebileceğiniz engelli tarifesi var mı ?
evet kanka tt altyapısında 1k mbps vermiyor biliyorum turkcell

910TL ye nerede var ki o paket linki var mı? Ben öyle bir şey görmedim.
Uygulamasından kampanya yenile diyip geçebiliyorsun bende dün akşam geçtim 200 mbps tv+ a 800 veriyordum 1000 mbps e yükselttim 920 ye ilk ay da ücretsiz

70 ping ile CS2,
65 ping ile FC26

oynamak sizin için bir sorunsa

BULAŞMAYIN.

Superonline 1000 Mbps fiberden kurtulup 100 Mbps VDSL geçen biri olarak dünya varmış diyorum.
CS2 Faceitte en düşük pingi hangisi veriyor şuan?

Geri