🔥İndirim Superonline 100Mbps Fiyatına 1000Mbps İnternet Kampanyası

70 ping ile CS2,
65 ping ile FC26

oynamak sizin için bir sorunsa

BULAŞMAYIN.

Superonline 1000 Mbps fiberden kurtulup 100 Mbps VDSL geçen biri olarak dünya varmış diyorum.
bence Alt yapında sorun var dostum. 50mbps fiber Süperonline 15-20 ping üstüne çıkmıyor kablo ile. Wifi'yla bile (Wifi 6 Laptop) dediğin ping'leri görmüyorum

3 senedir kullanıyorum, ilk başta taahhütsüz 220TL'ye 50mbps bağlattım 2 sene zam yapmadılar, bu sene 550TL oldu. Ofise taşıdım onu, eve de ilk 2 ay bedava kalan 10 ay aylık 550TL'ye yine 50mbps fiber bağlattım. Wifi 6 modem de dahil mis gibi çalışıyor

Son düzenleme:
almanın bazı çok basit yolları var ben keenetic router+zapret kullanıyorum sansür anlık yavaşlama vs yok.1 gbps sol kullanıyorum internet kaymak gibi 😅
Şifreyi bir şekilde bulursan kullanırsın. Bir ara modemde bir açık vardı da fixlediler, şuan sanırım Wifi 7 olan modemde açık varmış biri öyle yazdı.

70 ping ile CS2,
65 ping ile FC26

BULAŞMAYIN.

Superonline 1000 Mbps fiberden kurtulup 100 Mbps VDSL geçen biri olarak dünya varmış diyorum.
Katılıyorum cs2 de frankfurt serverında minimum 47 ping alıyorum konum izmir ama arada packetloss oluyor ve oyunu kaybediyorum.

Şifreyi bir şekilde bulursan kullanırsın. Bir ara modemde bir açık vardı da fixlediler, şuan sanırım Wifi 7 olan modemde açık varmış biri öyle yazdı.
linuxte bununla almam 5 dakika falan sürmüştü fixlediler mi bilmiyorum 1 sene önceydi burayı cok paylasan görmedim baska yöntemler paylasiliyor genelde bi tık daha uzun.

keneetic+zapret+ router üzerinden doh = smooth internet

kablosuz kullanıcaksan max görecegin hız 650 üstünü vermiyor kablosuzda kablolu kullanırsan işe yarar haberin olsun
MODEMLE olan mesafene bağlı olarak 900 civarına kadar görüyorsun kanka ( superonline da çalışıyorum 15t pro ( wifi7) ile her gün deniyorum

biz niye 25mbs e 640tl veriyoz çözemedim onu

70 ping ile CS2,
65 ping ile FC26

BULAŞMAYIN.

ben 30 ping aliyorum. superonline bende en iyi kaliteye sahip olan firma. ben ise oyun icin ise ve istanbul da oturuyor ise almasini oneririm

70 ping ile CS2,
65 ping ile FC26

BULAŞMAYIN.

bende vdsl2 var cs2 65ping o kadar beter diyorsun yani

kendi altyapısıysa ping rezaletine hazır olun. gta 5 onlineda pingden kick yiyorsunuz :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,088
Üyeler
192,875
Son üye
mehmetali52
Geri