gurkn6
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 275
buyur bu nasıl hizmettir yaÜcreti geçtim direkt kendi modemini takamıyorsun şifreyi vermiyor Superonline.
buyur bu nasıl hizmettir yaÜcreti geçtim direkt kendi modemini takamıyorsun şifreyi vermiyor Superonline.
almanın bazı çok basit yolları var ben keenetic router+zapret kullanıyorum sansür anlık yavaşlama vs yok.1 gbps sol kullanıyorum internet kaymak gibiÜcreti geçtim direkt kendi modemini takamıyorsun şifreyi vermiyor Superonline.
bence Alt yapında sorun var dostum. 50mbps fiber Süperonline 15-20 ping üstüne çıkmıyor kablo ile. Wifi'yla bile (Wifi 6 Laptop) dediğin ping'leri görmüyorum70 ping ile CS2,
65 ping ile FC26
oynamak sizin için bir sorunsa
BULAŞMAYIN.
Superonline 1000 Mbps fiberden kurtulup 100 Mbps VDSL geçen biri olarak dünya varmış diyorum.
Şifreyi bir şekilde bulursan kullanırsın. Bir ara modemde bir açık vardı da fixlediler, şuan sanırım Wifi 7 olan modemde açık varmış biri öyle yazdı.almanın bazı çok basit yolları var ben keenetic router+zapret kullanıyorum sansür anlık yavaşlama vs yok.1 gbps sol kullanıyorum internet kaymak gibi![]()
Katılıyorum cs2 de frankfurt serverında minimum 47 ping alıyorum konum izmir ama arada packetloss oluyor ve oyunu kaybediyorum.70 ping ile CS2,
65 ping ile FC26
BULAŞMAYIN.
Superonline 1000 Mbps fiberden kurtulup 100 Mbps VDSL geçen biri olarak dünya varmış diyorum.
Şifreyi bir şekilde bulursan kullanırsın. Bir ara modemde bir açık vardı da fixlediler, şuan sanırım Wifi 7 olan modemde açık varmış biri öyle yazdı.
MODEMLE olan mesafene bağlı olarak 900 civarına kadar görüyorsun kanka ( superonline da çalışıyorum 15t pro ( wifi7) ile her gün deniyorumkablosuz kullanıcaksan max görecegin hız 650 üstünü vermiyor kablosuzda kablolu kullanırsan işe yarar haberin olsun
ben 30 ping aliyorum. superonline bende en iyi kaliteye sahip olan firma. ben ise oyun icin ise ve istanbul da oturuyor ise almasini oneririm70 ping ile CS2,
65 ping ile FC26
BULAŞMAYIN.
ben göremiyorum 1 oda varMODEMLE olan mesafene bağlı olarak 900 civarına kadar görüyorsun kanka ( superonline da çalışıyorum 15t pro ( wifi7) ile her gün deniyorum
bende vdsl2 var cs2 65ping o kadar beter diyorsun yani70 ping ile CS2,
65 ping ile FC26
BULAŞMAYIN.