v2 pro kullanıyorum gayet güzel ama fiyatının hakkını verip vermediği tartışılır. V3 pro yurtdışı fiyatı 250 dolar bizim ülkede 350 dolara satılıyor. 250 dolara kesinlikle alınır ama 350 dolara bilemedimBlackshark v3 pro
bende v2 pro kullanıyorum baya memnunum fakat 3 yıl oldu menteşe problemi batarya süresi ve yavaş yavaş seslerde tizleşme başladı o yuzden aradayım bir de pedleri söküldü birazv2 pro kullanıyorum gayet güzel ama fiyatının hakkını verip vermediği tartışılır. V3 pro yurtdışı fiyatı 250 dolar bizim ülkede 350 dolara satılıyor. 250 dolara kesinlikle alınır ama 350 dolara bilemedim
ya artics nova pro'ya da baktımda vatan bilgisayarın yorumlarında biraz kötülemişler o yüzden tam emin olamadım aralarından en iyisi a50 midirHS80 için bir çok menteşe sorunu gördüm. Ben de öneriyordum ama biraz şans işi. A50 alabiliyorsanız başka kulaklık bakmazdım ben şahsen o kulaklık ile aynı kulvarda pek kulaklık yok. En fazla Arctis Nova Pro belkiiiii V3 Pro olabilir.
hocam eğer 100 dolar fazladan vermek koymayacaksa bence v3 pro ya geç ben v2 pro yu amazonda indirimde aldım aldığım zaman yd fiyatındanda düşüktü diğer türlü almazdımbende v2 pro kullanıyorum baya memnunum fakat 3 yıl oldu menteşe problemi batarya süresi ve yavaş yavaş seslerde tizleşme başladı o yuzden aradayım bir de pedleri söküldü biraz
o zaman su an zaten acelem yok ya belki incehesap indirimine falan düser ona bekliyim v3 pro ya da a50 bekliyicm sanırımhocam eğer 100 dolar fazladan vermek koymayacaksa bence v3 pro ya geç ben v2 pro yu amazonda indirimde aldım aldığım zaman yd fiyatındanda düşüktü diğer türlü almazdım
Aradaki farka değsin istiyorsan stüdyo kulaklığı işine girmek daha mantıklı. HS80 Max'in fiyatı 8500 ve bence ve piyasadaki en underrated kulaklık. Diğerlerini bilmiyorum ama G Pro X2 ile kıyasladığımda bile HS80 Max bence daha iyi bir kulaklık. Ha tabi ki ben denediğimde HS80 Max 6 bin civarıyken X2 10-11 arasıydı o yüzden aradaki fark ciddi derecede önemsenmesi gereken bir fark. Şu an ki fark 3k olduğu için verilmeyecek bir fark değil ama dediğim gibi bence oyuncu kulaklıkları hiç bir zaman her kullanıcı profilini tatmin edecek seviyede olmuyor veya yapılmıyor. O yüzden absürt rakamlar aşırı kaçıyor. HS80 Max için istediğin tatminlik seviyesini alacağını düşünüyorum. Rekabetçi, Hikayeli, Müzik. Her açıdan kaliteli bir kulaklık. 10 saat PC'de geçiyor dediğin için de senin belirttiğin kulaklıkardan 2 kat fazla sarj süresi var. Mikrofonu ise piyasadaki en temiz kablosuz kulaklık mikrofonlarından birisi.hocam günümün 10 saati bilgisayarda geciyor ses konusu bi tık önemli benim icin arada cok fark var mı hs80 hakkında bilgim hic yok
olabilir eğer yurtdışından falan getirme şansınız varsa getirtin v3 pro 250 dolar a50 300 dolar, bizim ülkede mouse ve klavyeye göre kulaklıklar acayip pahalı anlamadığım şekildeo zaman su an zaten acelem yok ya belki incehesap indirimine falan düser ona bekliyim v3 pro ya da a50 bekliyicm sanırım
+++ kablosuz şart değil, kaliteli ses isteniyorsa stüdyo kulaklıklar çok daha iyi bu konularda. Ben de Cloud2'yi satıp bir ara kablolu şekilde Anker Q30 kullanmıştım uzun süre aradaki ses farkı korkunç derecelere çıkıyor, tabii ikisi de çok ahım şahım kulaklıklar değil ama idare edeyim derken uzun süre kullandım sonra IEM'e geçtim. Ben A50'den yanayım hem tasarımı, hem standı hem de kalite olarak gerçekten mükemmel.Aradaki farka değsin istiyorsan stüdyo kulaklığı işine girmek daha mantıklı. HS80 Max'in fiyatı 8500 ve bence ve piyasadaki en underrated kulaklık. Diğerlerini bilmiyorum ama G Pro X2 ile kıyasladığımda bile HS80 Max bence daha iyi bir kulaklık. Ha tabi ki ben denediğimde HS80 Max 6 bin civarıyken X2 10-11 arasıydı o yüzden aradaki fark ciddi derecede önemsenmesi gereken bir fark. Şu an ki fark 3k olduğu için verilmeyecek bir fark değil ama dediğim gibi bence oyuncu kulaklıkları hiç bir zaman her kullanıcı profilini tatmin edecek seviyede olmuyor veya yapılmıyor. O yüzden absürt rakamlar aşırı kaçıyor. HS80 Max için istediğin tatminlik seviyesini alacağını düşünüyorum. Rekabetçi, Hikayeli, Müzik. Her açıdan kaliteli bir kulaklık. 10 saat PC'de geçiyor dediğin için de senin belirttiğin kulaklıkardan 2 kat fazla sarj süresi var. Mikrofonu ise piyasadaki en temiz kablosuz kulaklık mikrofonlarından birisi.
BL V3 pro bence çünkü turnuvada kullanılan kulaklık . Hadi bana inanma prosettings .com dan oyuncuların kullandığı ekipmanlara bakmanı önerirrim . Guide kısmında gösteriyorMerhaba 15k civarına kulaklık arıyorum
Logitech G Astro A50
Blackshark v3 pro
Logitech G Pro x2
bu 3 model arasında oyun icin hangi kulaklıgı önerirsiniz