Mahalle Berberlerine Gitmeyin!

Düzgün berber bulun ve bırakmayın. Son 6 senedir iyi yerlere gidiyorum, hep memnun kaldım. Genelde fiyatı ya da konumu nedeniyle yer değiştirdim.

bi iş bilmez de bizim mahalledeki. saçı bazen çok iyi bazen çok kötü keser ortası yok. daha kötüsü şu; saçı yarım bırakıp yemeğe gider sigaraya çıkar arkadaşlarla muhabbet eder. kendimi bildim bileli saçlarım uzundur gittiğimde sadece yanları düzelttiririm. onu bile saatlerde sürdürür. 10 da girip gece 1 de çıktığımı bilirim. hak yer önüme birini alır. rica eder ama tavır zorladır. beni hiç öne aldı mı derseniz hayır. acelem varken bile almadı hatta önümdekine sormaya tenezzül etmedi. memleketini söylemeyeyim ırkçı falan demeyin. şimdi başka berbere gidiyorum baya uzak ama totalde benden aldıkları vakit aynı.

bi iş bilmez de bizim mahalledeki. saçı bazen çok iyi bazen çok kötü keser ortası yok. daha kötüsü şu; saçı yarım bırakıp yemeğe gider sigaraya çıkar arkadaşlarla muhabbet eder. kendimi bildim bileli saçlarım uzundur gittiğimde sadece yanları düzelttiririm. onu bile saatlerde sürdürür. 10 da girip gece 1 de çıktığımı bilirim. hak yer önüme birini alır. rica eder ama tavır zorladır. beni hiç öne aldı mı derseniz hayır. acelem varken bile almadı hatta önümdekine sormaya tenezzül etmedi. memleketini söylemeyeyim ırkçı falan demeyin. şimdi başka berbere gidiyorum baya uzak ama totalde benden aldıkları vakit aynı.
Gitme kardeşim bu muameleri sana çekiyorsa daha da gitme

4 gün sonra abimin yakının düğünü var. Saçların yanını bi toplayalım dedik gitmez olaydım. Aşşağıda tanıdık bir berber var gittim saçıma resmen katliam yaptı.
3 defa üst üste abi üstlere dokunayalım lütfen dedim şimdi 1 parmak üstten bırakmış yanlarda leş gibi. Traştan sonra dışarı çıkacaktım arakdaşlarla sağolsun adam saçımın içinden geçtiği için kapşöyle dolaşıyorum.
Eline makina tarak alan berber oluyor. Birde şu saçı akşam evdekilere anlat.
En son olmadı beğenmedim diyince bi tuhaflaştı. Verdiğim paranın karşılığı bu mu abi dedim. Saçlarımın yanlarını al dedim sana gittin dazlak ettin dedim. Aldım çantamı ceketimi çıktım dışarı. Allaha havale ediyorum kendisini. 4 gün sonra düğüne gideceğim bide. Bütün hayat enerjimi aldı sağolsun.
Mahalle berberlerinden nefret ediyorum. Türkiyede adam gibi genç traşı yapan esnaf yok. Herkes kendi bilidiğiyle kesiyor saçı. Geçişli yap abi demesen tas kafa yapıyorlar.
Gidipte bu adamlara para kazandırmayın
aynı sorunu yaşadım aynı sorun aynı konu ne yapıcaz acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,117
Üyeler
193,260
Son üye
130ıqkirpi
Geri