Sistemim ne kadar eder ?

yani hocam eskiymiş bence de 25-30k zorlarsanız eder.
Ona 20K diyen bendim. 11. Nesil i5 li sistemi diyorsan. ;) AMD bileşen piyasası daha stabil ve fiyatını koruyor. 3070Tİ 10k diğer parçalarına da 10K dedim zaten çok da ölü fiyat değildi ama isterse 25-30 a rahat satabileceği opsiyonunu da söyledim.
o kadar edecek bır parcası yok max etse 25k ya satarsın ıkıncı el sıtelerınde kendı sıstemıne benzer parcalar olan sıstemlerın fıyatlarına bakıp kendın de fıyatlandırabılırsın ya da tum parcaları kendınde satabılırsın ya da kendı parcalarının degerını tek tek hesaplayıp oyle de satabılırsın sana kalmıs hatta ve hatta 40 50k ya bıle bılmeyen bırısıne satabılırsın ama anlayan bı adam 25den fazlasını vermez belkı benım ımzada yazan sıstem 30k 35k falan eder oda ddr5 oldugu ıcındır yoksa bu paralara satılacak parcalar degıller
Bu başlığı açma sebebim aslında bu sistemi satıp yeni bir sistem almak mı yoksa bu sistemi daha iyi bir ekran kartıyla daha sonrasında işlemci ile takas etmek mi buna karar vermekti. Hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Sizlere bir sorum daha olacak. 4070, 4070 super, 4070ti ve 5070 ekran kartlarına ortalama ikinci elde ne kadar para vermeliyim, yada teklif etmeliyim

Bu başlığı açma sebebim aslında bu sistemi satıp yeni bir sistem almak mı yoksa bu sistemi daha iyi bir ekran kartıyla daha sonrasında işlemci ile takas etmek mi buna karar vermekti. Hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Sizlere bir sorum daha olacak. 4070, 4070 super, 4070ti ve 5070 ekran kartlarına ortalama ikinci elde ne kadar para vermeliyim, yada teklif etmeliyim
RTX 5070 için 26-27 iyidir. En az 1.5+ yıl garantili kutulu faturalı olması şartı ile... Vatan gece indirimlerine arada göz atın. Bazen 29-30 gibi fiyatlar görürseniz sıfır alın. 4070, 4070Tİ 2. Elde çok gereksiz fiyatlara satılıyor.

4070 ve 4070süper bana gereksiz pahalı geliyor hocam 5070 içinde diğer parcalar yetersız kalır. ben senın yerınde olsam elımdekı sıstemı satıp ddr5 gecmeye zorlardım

Ona 20K diyen bendim. 11. Nesil i5 li sistemi diyorsan. ;) AMD bileşen piyasası daha stabil ve fiyatını koruyor. 3070Tİ 10k diğer parçalarına da 10K dedim zaten çok da ölü fiyat değildi ama isterse 25-30 a rahat satabileceği opsiyonunu da söyledim.
bende o fiyatlara 1 tane sistem atmalarını istemiştim ama kimse atmadı

bende o fiyatlara 1 tane sistem atmalarını istemiştim ama kimse atmadız
Zaten 2 El de akla mantığa uymayan fiyatlandırma olmadığı için atamayız tabii ki. Ben o sarı siteyi vs tabii ki baz alamam. Sistemin ederi hakkı budur dedik zaten. O fahiş fiyattaki alternatif sistemleri alanlar zaten anlamayan kitle. Yada acilen alıyor ama sonradan iki forum gezip sıfır çok daha iyi sistemler görünce başlıyor küfür etmeye. Benim uygun dediğim fiyat küfür yememek için hak olan gerçek piyasa fiyatıydı. Piyasa neyse ona uymakta herkes özgür. O bende RTX 3070Tİ var diye 30 yazar ötekisi benimki 12 gb diye 36 yazar diğeri 3080 var diye 50k yazar çıkar. 3080 in de en tepe modeli var diye tutar 60k yazar al sana piyasa. Bu piyasayı biz baz alamayız. Orası bizi ilgilendirmiyor.

Zaten 2 El de akla mantığa uymayan fiyatlandırma olmadığı için atamayız tabii ki. Ben o sarı siteyi vs tabii ki baz alamam. Sistemin ederi hakkı budur dedik zaten. O fahiş fiyattaki alternatif sistemleri alanlar zaten anlamayan kitle. Yada acilen alıyor ama sonradan iki forum gezip sıfır çok daha iyi sistemler görünce başlıyor küfür etmeye. Benim uygun dediğim fiyat küfür yememek için hak olan gerçek piyasa fiyatıydı. Piyasa neyse ona uymakta herkes özgür. O bende RTX 3070Tİ var diye 30 yazar ötekisi benimki 12 gb diye 36 yazar diğeri 3080 var diye 50k yazar çıkar. 3080 in de en tepe modeli var diye tutar 60k yazar al sana piyasa. Bu piyasayı biz baz alamayız. Orası bizi ilgilendirmiyor.
HOCAM adma senin attıgın fiyata satmayacaki ne yapacak satıp zararmı edecek ne kadara satılıyorsa benzer sistemler aynı fiyata veya benzer fiyata
satacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,804
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri