babaayorgunn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 225
- Konu Sahibi Konu Sahibi
yani hocam eskiymiş bence de 25-30k zorlarsanız eder.
Ona 20K diyen bendim. 11. Nesil i5 li sistemi diyorsan.AMD bileşen piyasası daha stabil ve fiyatını koruyor. 3070Tİ 10k diğer parçalarına da 10K dedim zaten çok da ölü fiyat değildi ama isterse 25-30 a rahat satabileceği opsiyonunu da söyledim.
Bu başlığı açma sebebim aslında bu sistemi satıp yeni bir sistem almak mı yoksa bu sistemi daha iyi bir ekran kartıyla daha sonrasında işlemci ile takas etmek mi buna karar vermekti. Hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Sizlere bir sorum daha olacak. 4070, 4070 super, 4070ti ve 5070 ekran kartlarına ortalama ikinci elde ne kadar para vermeliyim, yada teklif etmeliyimo kadar edecek bır parcası yok max etse 25k ya satarsın ıkıncı el sıtelerınde kendı sıstemıne benzer parcalar olan sıstemlerın fıyatlarına bakıp kendın de fıyatlandırabılırsın ya da tum parcaları kendınde satabılırsın ya da kendı parcalarının degerını tek tek hesaplayıp oyle de satabılırsın sana kalmıs hatta ve hatta 40 50k ya bıle bılmeyen bırısıne satabılırsın ama anlayan bı adam 25den fazlasını vermez belkı benım ımzada yazan sıstem 30k 35k falan eder oda ddr5 oldugu ıcındır yoksa bu paralara satılacak parcalar degıller