27000 TL OYUN İÇİN OLMAYAN hafif laptop önerisi

OLED ekranlı modeli al hocam muhtemelen tam istediğin tarz o. Bataryası falanda yarım saat 1 saatte bitecek bir model değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kullanıcı yorumlarında şöyle bir şey yazıyor : Ekranı ve malzeme kalitesi fiyatına göre iyi. Eksi yönü olarak klavye basım hissiyatı macbook a göre sert ayrıca touchpad sadece sol ve sağ altında basıyor her bölgesinde tık yapmıyor. 55 wh bataryası mevcut boşta ortalama 5 watt güç tüketiyor. Youtube da %50 parlaklıkta video izlerken 10 watt tüketiyor yani 5-6 saat kullanım sunuyor, ağır işlerde bu süre 2-3 saate kadar geriler. Fanı sessiz çalışıyor boşta 45 derecenin altında dönmüyor, 50 derecelerde tekrar devreye giriyor.

o zaman son önerime bak derim bütçem daha da çıkar daha iyi bişe var mı dersen öneririm 1kg ın altında pili daha uzun gidecek modeller var
OLED ekranlı modeli al hocam muhtemelen tam istediğin tarz o. Bataryası falanda yarım saat 1 saatte bitecek bir model değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kullanıcı yorumlarında şöyle bir şey yazıyor : Ekranı ve malzeme kalitesi fiyatına göre iyi. Eksi yönü olarak klavye basım hissiyatı macbook a göre sert ayrıca touchpad sadece sol ve sağ altında basıyor her bölgesinde tık yapmıyor. 55 wh bataryası mevcut boşta ortalama 5 watt güç tüketiyor. Youtube da %50 parlaklıkta video izlerken 10 watt tüketiyor yani 5-6 saat kullanım sunuyor, ağır işlerde bu süre 2-3 saate kadar geriler. Fanı sessiz çalışıyor boşta 45 derecenin altında dönmüyor, 50 derecelerde tekrar devreye giriyor.
Bu modeli sevdim gibi. Üniversiteye giderken tabletle birlikte götüreceğim için hafif bir şey istiyorum ve baktığım modellerden bundan hafifini görmedim. Ne düşünüyorsunuz mu model hakkında? Taksit imkanı da iyi gibi. Bu fiyat bandında ekranı da aralarında en iyisi bunda. DDR4 rami günlük kullanımda fark etmem diye düşünüyorum.

Bu modeli sevdim gibi. Üniversiteye giderken tabletle birlikte götüreceğim için hafif bir şey istiyorum ve baktığım modellerden bundan hafifini görmedim. Ne düşünüyorsunuz mu model hakkında? Taksit imkanı da iyi gibi. Bu fiyat bandında ekranı da aralarında en iyisi bunda. DDR4 rami günlük kullanımda fark etmem diye düşünüyorum.
alınmaz hocam girme böyle şeylere senin bölüm ne? neyde kullanacaksın laptopu ona göre önerelim

alınmaz hocam girme böyle şeylere senin bölüm ne? neyde kullanacaksın laptopu ona göre önerelim
Tıp hocam performansla işim yok o yüzden. Zaten evde 4060lı acer nitro 16 var fakat sınav dönemi kütüphaneye veya üniversiteye tabletle birlikte götürmek ölüm oluyor. O yüzden hafif bir şey lazım.

Tıp hocam performansla işim yok o yüzden. Zaten evde 4060lı acer nitro 16 var fakat sınav dönemi kütüphaneye veya üniversiteye tabletle birlikte götürmek ölüm oluyor. O yüzden hafif bir şey lazım.
peki sence laptop a ihtiyacın var

Bu modeli bugün gördüm fakat ismini hiç duymadım. Özellikleri tam istediğim gibi duruyor. Tam 1kg, type c şarj... Tek endişelendiğim marka güvenilirliği ve batarya ömrü.
Hocam bana laptop lazım değil aslında 14.6 inch ekranlı s9 ultra tabletim var, rtx 5090'lı bilgisayarım var ama 1kg'luk 120hz 2.8k oled ekranlı bir pc bulmuşum, lenovonun da alt markası aldım geçtim taksitle. En ucuz oled ekranlı laptop 35k'dan başlıyor incelemesini de izledim harika bir laptop gibi duruyor.

Fazlasıyla tatmin eder seni hocam bu model iyi ekranı da 2.8K çözünürlük yazıyo. Dizi film falan izlerkende gayet keskin görüntüsü vardır.

Hocam laptobun bizimle paylaşmak istediğiniz eksi yanı nedir, neden özellikle alınmaz dediniz.

Hocam bana laptop lazım değil aslında 14.6 inch ekranlı s9 ultra tabletim var, rtx 5090'lı bilgisayarım var ama 1kg'luk 120hz 2.8k oled ekranlı bir pc bulmuşum, lenovonun da alt markası aldım geçtim taksitle. En ucuz oled ekranlı laptop 35k'dan başlıyor incelemesini de izledim harika bir laptop gibi duruyor.
Sana bir şey diyeyim aynısı vallaha. Bende de s9 ultra var. Tablet not alma konusunda gayet iyi fakat internetten bir araştırma yapmak ya da metin yazmak için isteğimi karşılayamıyor touchpadli klavye ile kullanmama rağmen. O windows laptop rahatlığı, hissiyatı yok.

Hocam laptobun bizimle paylaşmak istediğiniz eksi yanı nedir, neden özellikle alınmaz dediniz.
bilmediğim bi markanın ki genele vurunca da bilinmeyen bi markanın laptopbunu öneremem

peki sence laptop a ihtiyacın var
İhtiyacın var mı demek istedin diye düşünüyorum. Aslında soru tablete ihtiyacım var mı olmalı benim için. Üniversiteden önce not almadır ders çalışmaktır hep bilgisayar ile yaptım. Tıp'a gelince slayt üzerine yazı yazma konsepti ile karşılaştım ama benim için klavye ile yazı yazmak daha rahat ve hızlı geldi her zaman. Ayrıca sınav döneminde google'ın yapay zekası notebooklm'yi ve geminiyi çok kullanıyorum. Bu uygulamaları özellikle notebooklm'yi androidde kullanmak işkence. Habire bir şey bozuluyor ve çoklu çalışma androidde hala windows gibi rahat değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,903
Üyeler
193,188
Son üye
FearlessX12
Geri