CS2 100usd envanter önerisi

100-110 dolar bakiyem var bu envanter nasıl sizce? Birde 110 dolara sadece daha iyi bir bıçak mı alayım yoksa daha ucuza bıçak ve yanında envanter mi alayım?
güzel olmuş ama ak skini yok almayacak mısın? bide bi 10-20 dolar kaydırmak istersen kukri night stripe ft alabilirsin

güzel olmuş ama ak skini yok almayacak mısın? bide bi 10-20 dolar kaydırmak istersen kukri night stripe ft alabilirsin

ak de slate var aslında ama gözükmiyormu sizde ben açınca gözüküyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kukri de çok kararsızım bazen beğeniyorum bazence çok çirkin geliyor bilmiyorum

ak de slate var aslında ama gözükmiyormu sizde ben açınca gözüküyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kukri de çok kararsızım bazen beğeniyorum bazence çok çirkin geliyor bilmiyorum
parasına göre animleri güzel diye önerdim, envanter iyi. 10-20 dolar skinlere eklemek istersen diye önerdim yoksa attığın huntsman knife da güzel al satta hızlı gidiyor. Whatsappta cs2 al sat grubumuz var, merak ettiğin bişi olursa ulaşabilirsin yardımcı olurum.

parasına göre animleri güzel diye önerdim, envanter iyi. 10-20 dolar skinlere eklemek istersen diye önerdim yoksa attığın huntsman knife da güzel al satta hızlı gidiyor. Whatsappta cs2 al sat grubumuz var, merak ettiğin bişi olursa ulaşabilirsin yardımcı olurum.
tamamdır teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,500
Üyeler
193,064
Son üye
demirkare
Geri