İnceleme Kefine Klean IEM Kulaklık

Hocam KZ hakkında sahte sürücü tarzı iddialar görmüştüm doğruluk payını bilmem. Bir de EG280 EW300 EW500LM gibi kulaklıklar yurtdışındaki teknoloji editörlerinin listelerinde gözüme çarptı sürekli. Bakalım artık birkaç ay Kefine Klean sonrasında duruma göre araştırıcam tekrar.
Hep forumlarda bu batağa düşüldüğünde çıkılmadığını söylüyorlardı. Doğruymuş. Yurtdışı alışveriş olayı kötü oldu yoksa tam hobisi yapılacak iş.

İyidir ses kartı ya. Masaüstü olduğunda özellikle anakart giriş seviyeyse ses kartı güçsüz kalıyor. Mac laptop olduğundan ses kartını kötü koymamışlardır muhtemelen.
24bit 96khz desteği varmış macbook air in gayet iyi gözüküyor

Hep forumlarda bu batağa düşüldüğünde çıkılmadığını söylüyorlardı. Doğruymuş. Yurtdışı alışveriş olayı kötü oldu yoksa tam hobisi yapılacak iş.
Bu kadar geç yöneldiğim için o kadar pişman oldum ki. Çeşit çeşit eartipler kablolar DAC'lar kulaklıklar. Hepsini çok farklı türlerden çok ucuza alabilirdim. Şimdiyse 2 3 firma stoğuna hangi yüksek fiyattan ne getirirse onu alabilirim :D

Ses kartı olmadan mobil de kullanacağım fark eder mi
Mobil dediğin telefon mu? Biraz fark edebilir de yine de çok kaliteli ses alacağından emin olabilirsin. Bu iem kulaklıklar genel olarak diğer çoğu kulaklıktan daha temiz ses veriyor. Ben müzisyen değilim ama siz de benim gibi genel kullanıcıysanız aradaki farkı siz de benim gibi rahatlıkla görürsünüz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu kadar geç yöneldiğim için o kadar pişman oldum ki. Çeşit çeşit eartipler kablolar DAC'lar kulaklıklar. Hepsini çok farklı türlerden çok ucuza alabilirdim. Şimdiyse 2 3 firma stoğuna hangi yüksek fiyattan ne getirirse onu alabilirim :D
Çok üzücü hocam. Seneye seçim var. İnşallah bu saçma kararlar değişir. Ülkenin halkı resmen yurtdışından ürün getirip satan birkaç tane kanemiciye yem edildi.

Telefona göre değişebilir kalitesi ama genelde bluetooth kulaklıklara göre daha yüksek kalitede vermesi lazım

Mümkünse dspli type c olan modelleri almanızı öneririm. Genelde aman aman bir fiyat farkları da yok. Az buçuk fazla olsun tam olsun bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: rai1
Şu ağırlık meselesi çok kafa karıştırıcı. Ben kulaklıkla yaşadığım için büyük problem. Hiç kafanızdan çıkartmadan 8 9 saat test edebilir misiniz bende küçük kulaklı biriyim çok hassas ve narin kulaklarım bar
Şu an ki kulak içi kulaklığım ile ağırlığını karşılaştırabilir miyiz?

Mobil dediğin telefon mu? Biraz fark edebilir de yine de çok kaliteli ses alacağından emin olabilirsin. Bu iem kulaklıklar genel olarak diğer çoğu kulaklıktan daha temiz ses veriyor. Ben müzisyen değilim ama siz de benim gibi genel kullanıcıysanız aradaki farkı siz de benim gibi rahatlıkla görürsünüz.

Çok üzücü hocam. Seneye seçim var. İnşallah bu saçma kararlar değişir. Ülkenin halkı resmen yurtdışından ürün getirip satan birkaç tane kanemiciye yem edildi.
Maalesef ben o umutları 2023'te yaşadığım deprem şehrindeki oy oranlarını görünce tükettim. Battı balık yan gider çok umursamıyorum.

Şu ağırlık meselesi çok kafa karıştırıcı. Ben kulaklıkla yaşadığım için büyük problem. Hiç kafanızdan çıkartmadan 8 9 saat test edebilir misiniz bende küçük kulaklı biriyim çok hassas ve narin kulaklarım bar
Şu an ki kulak içi kulaklığım ile ağırlığını karşılaştırabilir miyiz?
Hocam ağırlık sizin için önemliyse 7hz veya tangzu modellerine bakabilirsiniz. tangzu biraz daha gaming odaklı ama 7hz size uyacaktır. Airpodslarım 5.6 gram Kefine 10 gram ama o 4.4 gram ağırlık farkı bariz hissediliyor. 8-9 saatte ne takarsanız takın problem oluşturur ama size :)

Hocam ağırlık sizin için önemliyse 7hz veya tangzu modellerine bakabilirsiniz. tangzu biraz daha gaming odaklı ama 7hz size uyacaktır. Airpodslarım 5.6 gram Kefine 10 gram ama o 4.4 gram ağırlık farkı bariz hissediliyor. 8-9 saatte ne takarsanız takın problem oluşturur ama size :)
Şu an ki kulaklıklarım biraz büyük ağırlığı 5gr mış bu 10 gr ise redditte neden bu kadar şikayet ettiklerini anlayabiliyorum
ÖNeriniz için teşekkürler onların ağırlığına da bi bakayım

Bu ıem ler kulağın üst tarafından geçiriliyor ya ağırlık üstte kalmıyor mu kulak içinde hissedilmemesi lazım değil mi?

Son düzenleme:
Şu an ki kulaklıklarım biraz büyük ağırlığı 5gr mış bu 10 gr ise redditte neden bu kadar şikayet ettiklerini anlayabiliyorum
ÖNeriniz için teşekkürler onların ağırlığına da bi bakayım

Bu ıem ler kulağın üst tarafından geçiriliyor ya ağırlık üstte kalmıyor mu kulak içinde hissedilmemesi lazım değil mi?
Kablo üstte kalıyor da zaten ağır kısım kulağa takılan uç kısım. Ama tabi üstten çekildiği için kablo ağırlığı iyice aşağıya çekmemiş oluyor.

Masa üstü PC'de nasıl kullaniyorsunuz? Kablosu kısadır.(1,2m?)

Uzatma kablosu mu aldınız? Öyle ise marka modeli ne acaba ve kalite kaybi var mi?

Güle güle kullanın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,904
Son üye
jamaica
Geri