MOUSE ÖNERİSİ BÜTÇE 5K

ERTKS

80+
Reaksiyon skoru
1
ATK X1v2 ultimate
ATK F1V2 ultimate
ATK A9 AİR

Bu 3 mouse arasında kaldım veya 2. el Ninjutso ten almayı düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bütçem fark etmez aslında ama ortalama 4k lık mouse ile 8k lık arasında pek bi fark yok gibi. Siz ne önerirsiniz onun dışında var mı bir öneriniz?

Viper V3 pro alabilirsin daha uygun alternatifi ATK X1 V2 Ultimate

ya bu v3pro ile ilgili birçok scroll probleminden vs bahsediyolar kronik diye. Bilmiyorum bende

ya bu v3pro ile ilgili birçok scroll probleminden vs bahsediyolar kronik diye. Bilmiyorum bende
valla ben alalı daha 1 ay oldu olmadı ama bir sorunda yaşamadım hocam mükemmel bir mouse.

ATK X1v2 ultimate
ATK F1V2 ultimate
ATK A9 AİR

Bu 3 mouse arasında kaldım veya 2. el Ninjutso ten almayı düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bütçem fark etmez aslında ama ortalama 4k lık mouse ile 8k lık arasında pek bi fark yok gibi. Siz ne önerirsiniz onun dışında var mı bir öneriniz?
atk Ghost öneririm

uzun zamandır v2 pro kullanıyorum razer gercekten bu işi yapıyo ya diger kullandıgım tüm ürünlerde bi sıkıntı oluyo

ATK X1v2 ultimate
ATK F1V2 ultimate
ATK A9 AİR

bunlarin hepsini wraithden alman lazım onu da hesaba kat

Geri