Çözüldü✓ En güzel monitör markası

hz değeri fiyatına göre iyi ama ktc ilk kez duyuyorum yani arkası sağlam değil gibi duruyor markanın
Arkasında index bilgisayar var ytde incelemesi yok diye böyle düşünme tayfun hocanın incelemesine bak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ya renkler falan sağlamsa alırım tabi hz değeri gözümü kandırmasın renklerin sağlamloığı var ekranın sağlamlığı var ölü piksel gibi kronik sorunları var mı acaba
Ölü her markada risk taşır bir kaç adete kadar normal de kaeşılanır

2k mı alıcan 1080p mi ne arıyosun monitörde bunlar önemli markaya göre alınmaz

Bayadır fiyatı yüksekti h27e6 nın ramazanda gs27q x aldım almamış olsam kesin bunu alırdım

Hocam 260 ya da 240 Hz önerir misin hiç anlamıyorum laptop için düşünüyorum konulara baktım herkes srni önermiş gamegaraj x7t 5070 laptopum CS valo hikaye oyınlaro fln oynuyorum pek anlamıyorum rica etsem açıklayarak yazar mısın
Doğrudur açıklıyım ama stoklarda bulunan modellerin incelemelerine baktığımda hem iyi, hem de sorunsuz ürün pek göremiyorum. 210hz yeter mi senin için?

240hz şartsa şunlara bakabilirsin;

Hepsinde ortak bir şikayet duydum, coil whine. Ekran kartı gibi monitörlerde cw yapmaya başladı.

Diğer yüksek Hz modellerde ya yeteri kadar iyi değil, ya da incelemesini görmedim bu yüzden yorum yapamıyorum.

Bu 3 modelde yüksek renk gamutuna, tatmin edici kontrast oranına ve iyi parlaklığa sahip.

2k monitörlere 13-14k vermek yerine az daha ekleyip 4k dual mod almayı daha mantıklı buluyorum.

Doğrudur açıklıyım ama stoklarda bulunan modellerin incelemelerine baktığımda hem iyi, hem de sorunsuz ürün pek göremiyorum. 210hz yeter mi senin için?

240hz şartsa şunlara bakabilirsin;

Hepsinde ortak bir şikayet duydum, coil whine. Ekran kartı gibi monitörlerde cw yapmaya başladı.

Diğer yüksek Hz modellerde ya yeteri kadar iyi değil, ya da incelemesini görmedim bu yüzden yorum yapamıyorum.

Bu 3 modelde yüksek renk gamutuna, tatmin edici kontrast oranına ve iyi parlaklığa sahip.

2k monitörlere 13-14k vermek yerine az daha ekleyip 4k dual mod almayı daha mantıklı buluyorum.
Yani hocam açıkçası anlamıyorum almışken düzgün güzel bişi düşünüyorum laptopum için 1 tane o yüzden ne alım ne edeyim bilmiyorum bir kaç model bakmıştır size özelden yazabisem oradan göstericektim eğer yazabiliyorsanız yazarmısınız rica etsem

Selamlar. 1080p monitörüm var samsungun 144 hzli. Yeni bir monitör almak istiyorum ama marka tercihi konusunda soru işaretleri var kafamda. Size göre hangi marka açık ara dayanıklı fp ve beni yarı yolda bırakmaz tabi kalite de burda bir unsur. ben lg markasından satın almayı düşünüyorum.
kullanıyorum gayet ıyı 1k 2 k farkla pıvot versıyonu mevcut

Yani hocam açıkçası anlamıyorum almışken düzgün güzel bişi düşünüyorum laptopum için 1 tane o yüzden ne alım ne edeyim bilmiyorum bir kaç model bakmıştır size özelden yazabisem oradan göstericektim eğer yazabiliyorsanız yazarmısınız rica etsem
Hacı uzun uzadıya konuşamam monitör mevzusu sıktı valla çok kişi soruyor. Ne icin kullanacağınız yazın. Mesela oyunsa ne oynuyorsunuz kaç saat oynuyorsunuz. Rekabetçi oynuyorsanız valorant, cs falan %70 rekabetçi %30 hikayeli mi? Veya tam tersi mi? Dizi, film izliyor musunuz? Detay verin ve bütçe belirtin. Ben size en iyi olduğunu düşündüğüm modeli veya modelleri paylaşayım. Hiç bir bilgi vermeden kafam karışık derseniz aynı şekilde devam edersiniz. Bırakın ben karar veriyim daha kolay olur.

bütçeyi arttırıp g5 mi alsam samsungun oled çünkü
Oled başka bir segment bütçe sorunun yoksa Oled tabii kıyas etmek mantıksız.

Hacı uzun uzadıya konuşamam monitör mevzusu sıktı valla çok kişi soruyor. Ne icin kullanacağınız yazın. Mesela oyunsa ne oynuyorsunuz kaç saat oynuyorsunuz. Rekabetçi oynuyorsanız valorant, cs falan %70 rekabetçi %30 hikayeli mi? Veya tam tersi mi? Dizi, film izliyor musunuz? Detay verin ve bütçe belirtin. Ben size en iyi olduğunu düşündüğüm modeli veya modelleri paylaşayım. Hiç bir bilgi vermeden kafam karışık derseniz aynı şekilde devam edersiniz. Bırakın ben karar veriyim daha kolay olur.

Oled başka bir segment bütçe sorunun yoksa Oled tabii kıyas etmek mantıksız.
rekabetçi tercihim değil. ips alacağım oledi çok gereksiz pahalı buluyorum yeni bir teknoloji zaten. hikayeli oyunları oynarım genelde aradığım şey zaten ips in mümkün olabildiğince en kaliteli sağlam renk kalitesi bütçe 15 bin 2k 27 inçlik öneriniz nedir acaba bana en uygun

rekabetçi tercihim değil. ips alacağım oledi çok gereksiz pahalı buluyorum yeni bir teknoloji zaten. hikayeli oyunları oynarım genelde aradığım şey zaten ips in mümkün olabildiğince en kaliteli sağlam renk kalitesi bütçe 15 bin 2k 27 inçlik öneriniz nedir acaba bana en uygun
IPS görüntü kalitesinde VA nın gerisinde kaldı. Fast va tercih etmen en mantıklısı. TV de bile VA panel kullanılıyor sebebi daha iyi görüntü kalitesi. IPS almak çok saçma vasat kontrast oranı ve IPS glow çekilmez.

Geri