Çözüldü✓ Kule tipi soğutucu önerisi

Reaksiyon skoru
9
Bütçe
1500
Selamlar iyi forumlar dostlar

Bu soğutucuya bu kadar para vermeye değer mi çok kararsız kaldım f/p olur mu

Ryzrn 5 5600 işlemcim

1-1,5k bütçe arası ya da daha ucuz f/p önerebilir misiniz

Ryzrn 5 5600 işlemcim

Hocam şahsen tavsiyem İnce hesap Gaming gecesini beklemeniz. Çoğu cuma gecesi indiriminde işlemci soğutucuları alınır fiyatta oluyor.
Geçen cuma Segotep FZ6 Pro Siyah 2x120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu AM5/LGA1851 1.399TL ye düşmüştü (am4 soket ile de uyumlu)
Forumda biraz gezince de aynı soğutucu için bir yorum buldum:
"7500f wraith prismle 80i görüyordu bununla beraber max 65 derece konuyu açanın eline sağlık."
Bu gece biraz bak bence bütçene uygun performanslı bir ürün yakalarsın

Ryzrn 5 5600 işlemcim

Ryzen 5600 ne takarsanız takın pbo ve limitler açıksa sıcak çalışacak bir işlemci. Bu yüzden hiçbir harici hava soğutucu ile kritik sıcaklıklara çıkmaz ama tek kule soğutucularda pbo veya varsa overclock performansını yitirebilir.

Bu bütçelere inen çift kuleli soğutuclar var. Tavsiyem onlardan birini denk getirmeniz olur. İleride çok çekirdekli üst seviye işlemciler hariç her şeyi soğutursunuz.

Hocam şahsen tavsiyem İnce hesap Gaming gecesini beklemeniz. Çoğu cuma gecesi indiriminde işlemci soğutucuları alınır fiyatta oluyor.
Geçen cuma Segotep FZ6 Pro Siyah 2x120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu AM5/LGA1851 1.399TL ye düşmüştü (am4 soket ile de uyumlu)
Forumda biraz gezince de aynı soğutucu için bir yorum buldum:
"7500f wraith prismle 80i görüyordu bununla beraber max 65 derece konuyu açanın eline sağlık."
Bu gece biraz bak bence bütçene uygun performanslı bir ürün yakalarsın
Bekleyelim bakalım nerden uygun düşürürsek ordan devam
Ryzen 5600 ne takarsanız takın pbo ve limitler açıksa sıcak çalışacak bir işlemci. Bu yüzden hiçbir harici hava soğutucu ile kritik sıcaklıklara çıkmaz ama tek kule soğutucularda pbo veya varsa overclock performansını yitirebilir.

Bu bütçelere inen çift kuleli soğutuclar var. Tavsiyem onlardan birini denk getirmeniz olur. İleride çok çekirdekli üst seviye işlemciler hariç her şeyi soğutursunuz.
çift olması kaç derece fark yaratır ki.bu attığım linktrkinr de bir fan daha takılıp çift oluyor sanırım.

Bekleyelim bakalım nerden uygun düşürürsek ordan devam

çift olması kaç derece fark yaratır ki.bu attığım linktrkinr de bir fan daha takılıp çift oluyor sanırım.
Hocam fanın çift olmasından ziyade çift soğutucu bloklu modelleri kastettim. Isıyı dağıtan yaprak sayısı arttıkça soğutma performansı olumlu etkileniyor.

bu fiyata işini görebilecenlerden birisi Thermalright Burst Assassin 120 SE .
Bunların fanları internette satılıyor istersen sonra 1 tane daha alıp takabilirsin. 2 3derece etki edebilir tam emin değilim.

Güzel bir termal macun alıp kullanırsan rahatlıkla işini görecektir , termal macun içinden çıkıyor sanırım ama kalitesinden emin değilim

Attığınız soğutucuyu 5600 için kendim kullanıyorum, parasını hakediyor.

bu fiyata işini görebilecenlerden birisi Thermalright Burst Assassin 120 SE .
Bunların fanları internette satılıyor istersen sonra 1 tane daha alıp takabilirsin. 2 3derece etki edebilir tam emin değilim.

Güzel bir termal macun alıp kullanırsan rahatlıkla işini görecektir , termal macun içinden çıkıyor sanırım ama kalitesinden emin değilim
arctic mx-4 var elimde uzun süredir bu termal macunu kullanmaktayım işimi görür herhalde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Attığınız soğutucuyu 5600 için kendim kullanıyorum, parasını hakediyor.
teşekkürler hocam karar verdim alacağım bunu hatta sipariş geçiyorum şimdi

arctic mx-4 var elimde uzun süredir bu termal macunu kullanmaktayım işimi görür herhalde

içinden macun da çıkıyor hocam mx4 ü kullanırsanız daha iyi tabii

hertürlü işini görür mx4

ark 1 e 240 mm sıvı sogutma sattı, 1.5 a da daş gibi bi sıvı sogutma aalırsın 2.ç el ya da sıfır no name şu çöp tek fanlı kule tiplerine 1.5 domalmayın ederi 500 talep var diye 1350 yapmışlar fiyatı bence fiyasko fiyat 400 e dark aldım 300 e de thermal rıght fan missssssssssss

ark 1 e 240 mm sıvı sogutma sattı, 1.5 a da daş gibi bi sıvı sogutma aalırsın 2.ç el ya da sıfır no name şu çöp tek fanlı kule tiplerine 1.5 domalmayın ederi 500 talep var diye 1350 yapmışlar fiyatı bence fiyasko fiyat 400 e dark aldım 300 e de thermal rıght fan missssssssssss
valla sende haklısın hocam var mı önereceğin bir fp sıvı soğutma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,107
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri