cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 488
9070 xt var yetermi
5090 bile yetmez buna. 4k 240 hz verecek ekran kartı yok.6x frame gen + dlss performance saçmalığı hariç. Oled yerine alınabilir çünkü henüz oledde vrr flicker olayını çözemediler. Bu modelde ghosting, bulutlanma gibi sorunlar yoksa alınır.9070 xt var yetermi
Bari mini LED al LG alınır mı bu paraya kazıkSaçmalık falan değil nimet. Hadi 6xFG neyse DLSS Performance 2k native'i tokatlıyor.
yokmu şöyle 15 20 taksit Tayfun hocamBari mini LED al LG alınır mı bu paraya kazık
![]()
Aoc 27" U27G4XM 4K 1ms 160Hz / Full HD 1ms 320Hz HDMI,DisplayPort Dual Mode G-Sync Mini LED Fast IPS 4K Gaming Monitör
Aoc 27" U27G4XM 4K 1ms 160Hz / Full HD 1ms 320Hz HDMI,DisplayPort Dual Mode G-Sync Mini LED Fast IPS 4K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Fırsat ürün 55 taksit yapışyokmu şöyle 15 20 taksit Tayfun hocam![]()
Almadım ve almamBari mini LED al LG alınır mı bu paraya kazık
![]()
Aoc 27" U27G4XM 4K 1ms 160Hz / Full HD 1ms 320Hz HDMI,DisplayPort Dual Mode G-Sync Mini LED Fast IPS 4K Gaming Monitör
Aoc 27" U27G4XM 4K 1ms 160Hz / Full HD 1ms 320Hz HDMI,DisplayPort Dual Mode G-Sync Mini LED Fast IPS 4K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
U27G4XM mini LED hacı yanmıyor ki sen hangi monitörden bahsediyorsun burn ın demişsinde.Almadım ve almamiffalcon'un 30 bin liraya satılan 50 inç modelini aldım. Kurulum yapılacak 1-3 gün içinde. Günde 12 saat PC açık 7-8 saat iş 2-3 saat oyun. (chrome full açık ve ve ekranda aynı 3-5 site dolaşıp duracak ve chrome light modunda olacaktı.) Buna rağmen kafayı kırıp tam LG 32GX850A-B alacaktım ama LG türkiye vazgeçirdi. Burn-in olayının garanti kapsamı olması konusunda net konuşmadılar. Servis değerlerdirir dediler bende vazgeçtim. Full parlaklıkta kullanılmayacaktı ama yine de bu senoryada muhtemelen 6 ay bile dayanmayacaktı.
9taksit 4k lazım bu benim çapımdan büyük hocam.Fırsat ürün 55 taksit yapış
ASUS 34" ROG SWIFT PG34WCDN 0.03Ms 360Hz QD-OLED CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 34" ROG SWIFT PG34WCDN 0.03Ms 360Hz QD-OLED CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Şakasına attım hacı9taksit 4k lazım bu benim çapımdan büyük hocam.
Benim mesajı alıntılayıp bari mini led al demişsiniz ya o yüzden almam zaten yazdım. 27G850A-B için.U27G4XM mini LED hacı yanmıyor ki sen hangi monitörden bahsediyorsun burn ın demişsinde.
Mini LED değil ki 27G850A-B modeli.Benim mesajı alıntılayıp bari mini led al demişsiniz ya o yüzden almam zaten yazdım. 27G850A-B için.
Evet o yüzden mini led olmadığı için almadım almam yazdım.Mini LED değil ki 27G850A-B modeli.