xg modeli 27ye geldi zaten onu da aldım benPahalı yaaaa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
30 civarına gelse de alsak
xg modeli 27ye geldi zaten onu da aldım benPahalı yaaaa
30 civarına gelse de alsak
4k mıxg modeli 27ye geldi zaten onu da aldım beniptal yerse diye bunuda alayım dedim.
aynen4k mı
İlla bot kurdurcan bize deaynen
2 haftadır gece gündüz takip ediyordu köle, bunu hakettim :dİlla bot kurdurcan bize de
Tam modeli atsana sürekli düşüyo mu arkadaşın kölesine ekleteyim normalde uğraşmıyom da artık b*ku çıktığı için anca böyle alabiliyom 9070xt nitroyu da öyle aldım2 haftadır gece gündüz takip ediyordu köle, bunu hakettim :d
bu arada bu pg27ucdm'yi dediğim gibi %90 iptal edicem ilgilenen varsa haberleşelim fena değil fiyat
xg27ucdmgTam modeli atsana sürekli düşüyo mu arkadaşın kölesine ekleteyim normalde uğraşmıyom da artık b*ku çıktığı için anca böyle alabiliyom 9070xt nitroyu da öyle aldım
Aynen öyle haribden hiçbir şey düşmüyo özel mesaj bakabilir misinxg27ucdmg
bu ucube telegram kanallarından hayır gelmez zaten gördüğün gibi hiçbiri paylaşmıyor bu ürünleri
Merhaba hocam takip işlerinde yeniyim rica etsem bot konusunda yardımcı olur musun?2 haftadır gece gündüz takip ediyordu köle, bunu hakettim :d
bu arada bu pg27ucdm'yi dediğim gibi %90 iptal edicem ilgilenen varsa haberleşelim fena değil fiyat
bu konuda bot vs. konuşmak yasak hocam biraz daha devam edersek hepimizi banlayıp konuya kilit vurabilirler.Merhaba hocam takip işlerinde yeniyim rica etsem bot konusunda yardımcı olur musun?
evet 2 tane xg27ucdmg 1 tane pg27ucdm düştü sadece 4k oled olarakbugün monitör günü ne çok monitör düştü
bu konuda bot vs. konuşmak yasak hocam biraz daha devam edersek hepimizi banlayıp konuya kilit vurabilirler.
![]()
ihtiyacı olan yapıştırsın