🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

viper v3 pro 4274 TL

2 haftadır gece gündüz takip ediyordu köle, bunu hakettim :d

bu arada bu pg27ucdm'yi dediğim gibi %90 iptal edicem ilgilenen varsa haberleşelim fena değil fiyat
Tam modeli atsana sürekli düşüyo mu arkadaşın kölesine ekleteyim normalde uğraşmıyom da artık b*ku çıktığı için anca böyle alabiliyom 9070xt nitroyu da öyle aldım

Tam modeli atsana sürekli düşüyo mu arkadaşın kölesine ekleteyim normalde uğraşmıyom da artık b*ku çıktığı için anca böyle alabiliyom 9070xt nitroyu da öyle aldım
xg27ucdmg
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu ucube telegram kanallarından hayır gelmez zaten gördüğün gibi hiçbiri paylaşmıyor bu ürünleri

xg27ucdmg

bu ucube telegram kanallarından hayır gelmez zaten gördüğün gibi hiçbiri paylaşmıyor bu ürünleri
Aynen öyle haribden hiçbir şey düşmüyo özel mesaj bakabilir misin

Merhaba hocam takip işlerinde yeniyim rica etsem bot konusunda yardımcı olur musun?
bu konuda bot vs. konuşmak yasak hocam biraz daha devam edersek hepimizi banlayıp konuya kilit vurabilirler.

3c44el8.png

ihtiyacı olan yapıştırsın

bugün monitör günü ne çok monitör düştü
evet 2 tane xg27ucdmg 1 tane pg27ucdm düştü sadece 4k oled olarak

bu konuda bot vs. konuşmak yasak hocam biraz daha devam edersek hepimizi banlayıp konuya kilit vurabilirler.

3c44el8.png

ihtiyacı olan yapıştırsın

telegram kanallarının geç kalmışlık

adymxaf.png

Bu arada bu PG27UCDM'yi iptal ediyorum şimdi, 43.6k fiyata mükemmel durumda almak isteyen varsa pussun.

Geri