VW Scirocco Alınır mı?

UnlegitPanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
785
Bütçe
900000
Bu sene mezun oluyorum ve kendime güzel bir genç arabası arıyorum, aklımda scirocco almak var sizce alınabilecek bir araba mı?

Honda bak honda candır civic iyidir.

Bu sene mezun oluyorum ve kendime güzel bir genç arabası arıyorum, aklımda scirocco almak var sizce alınabilecek bir araba mı?
temizini bulmak çok zor hepsi kafadan yemiş oluyo. and çetinin kanalına bak hangi motor alınmalı hangi motorundan uzak durulmalı bahsediyodu

alınmamalı temizi 900e yoktur zaten uğraşırsın yorar seni
lakin 900e temiz 318i, Octavia, golf 7.5, seat leon, bunlar güzel arabalar

alınmamalı temizi 900e yoktur zaten uğraşırsın yorar seni
lakin 900e temiz 318i, Octavia, golf 7.5, seat leon, bunlar güzel arabalar
Sizce Golf 7.5 ile 318i yi tercih edebilirim ilanlara bakıp güzel bir tane arıyacağım sağolun.

İçi dar bir araba. Arkadaşlarını da yanına alırsan arkada oturanlar işkence görür. Aynı Şasi ve motora sahip Golf GTİ bak.

güzel duruyor ama hiç konforlu ve kullanışı rahat değil ki temizini bulmak çok zor fabrika çıkış ön 3 değişen oluyor neredeyse her ilanda, golf, alfa giulietta, mazda 3 bakabilirsin hepsi güzel arabalar.

Sciroccolarda temizini bulman imkansiz bulursan da o paraya vermezler. 120lik versiyonlari en sorunsuzu diye biliyorum. Sahsi onerim o butcede bmw e90 ve e60 bakman.Kesinlikle dizel alman lazim onlarda benzinliler tutulmuyor ve daha sikintili dizele gore. 3 tane motor secenegin var e90da ve e60da 163luk 177lik 184luk diye 184luk en iyisi ve makyajlilarda oluyor.Hangi motoru aldigin degil de o motorun oldugu kondisyon ve arabanin bulundugu kondisyonu ilk onceligin olsun tabii ki 163luk bir e90in aralarindan en ucuzu olmasi gerekiyor haliyle makyajsiz ve en eski model yilli oldugu icin.Scirocco yerine bu bmwleri degerlendirebilirsin bence. Golf leon tarzi arabalarin piyasasi sacma ucuk 900e muhtemelen ikisinin de girtlak bosu ve en kotu motor seceneklisini ve manuelini bulursun temiz olarak. He bulursan duzgun bir tane onlardan da alabilirsin kozmetik modifiye olarak onu acik piyasasi hizli arabalar.

bende 2 ay önce araba alma sürecindeydim baya araştırdım her bakımda ustası olsun parçasını bulmak kolay olsun yakıtı uygun olsun güzel gözüksün piyasası olsun vs derken megane 4 almaya karar verdim bütçeni biraz daha arttırıp 1.5 otomatik megane 4 de bakailirsin hem sırıtmaz hem de konforlu performansı tatmin edici ilerisi içinde mantıklı bir araba almış olursun şahsen çok memnunum.

Sciroccolarda temizini bulman imkansiz bulursan da o paraya vermezler. 120lik versiyonlari en sorunsuzu diye biliyorum. Sahsi onerim o butcede bmw e90 ve e60 bakman.Kesinlikle dizel alman lazim onlarda benzinliler tutulmuyor ve daha sikintili dizele gore. 3 tane motor secenegin var e90da ve e60da 163luk 177lik 184luk diye 184luk en iyisi ve makyajlilarda oluyor.Hangi motoru aldigin degil de o motorun oldugu kondisyon ve arabanin bulundugu kondisyonu ilk onceligin olsun tabii ki 163luk bir e90in aralarindan en ucuzu olmasi gerekiyor haliyle makyajsiz ve en eski model yilli oldugu icin.Scirocco yerine bu bmwleri degerlendirebilirsin bence. Golf leon tarzi arabalarin piyasasi sacma ucuk 900e muhtemelen ikisinin de girtlak bosu ve en kotu motor seceneklisini ve manuelini bulursun temiz olarak. He bulursan duzgun bir tane onlardan da alabilirsin kozmetik modifiye olarak onu acik piyasasi hizli arabalar.
E90 lara bakıyorumda kilometreleri hep uçuk geldi

E90 lara bakıyorumda kilometreleri hep uçuk geldi
Oyledir sonucta kac yasinda araba ama agir bakimlari yapilmis gecmisi az bucuk belli bir araba alirsan basina beklenmedik bir is acmaz. Takip etmen lazim bazen kupon araba denk gelebiliyor burdaki kampanya isleri gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,430
Üyeler
194,996
Son üye
Stronger
Geri