Bağımlısı yapacak oyun önerileri

Nafta

80+
Reaksiyon skoru
87
Balatro stardew valley gibi kendisine bağımlı edecek oyun önerir misiniz kaliteli

Balatro stardew valley gibi kendisine bağımlı edecek oyun önerir misiniz kaliteli
Vampire survivors , 7 days to die , dont starve together , warframe (dikkat et hayatın biter) , v rising.

Vampire survivors , 7 days to die , dont starve together , warframe (dikkat et hayatın biter) , v rising.
Warframe başlıyorum o zaman .d ama oyun p2w mi yorumlarda çok para dökenler olmul

Warframe başlıyorum o zaman .d ama oyun p2w mi yorumlarda çok para dökenler olmul
p2w değil pay to skip oda abartılacak kadar değil. Oyunda ticaret yapabiliyorsun oyunun ekonomisi ticaret ile dönüyor. 10000tl ile 0 tl yatıran kişinin arasında hiç bir fark olmuyor (kozmetik dışında). Oyundaki itemlerin %99'u takaslanabiliyor ve her şeyin bir fiyatı var.

p2w değil pay to skip oda abartılacak kadar değil. Oyunda ticaret yapabiliyorsun oyunun ekonomisi ticaret ile dönüyor. 10000tl ile 0 tl yatıran kişinin arasında hiç bir fark olmuyor (kozmetik dışında). Oyundaki itemlerin %99'u takaslanabiliyor ve her şeyin bir fiyatı var.
Cs2 gibi pazarı mı var oyunun

Ha bir de oyunun kitlesi aşırı iyi hem çok yardımseverler hem de 0 toksiklik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cs2 gibi pazarı mı var oyunun
Oyunda platinum diye bir para birimi var gerçek paraya dökemiyorsun. Ancak oyundaki itemler plat ile dönüyor.

Ha bir de oyunun kitlesi aşırı iyi hem çok yardımseverler hem de 0 toksiklik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyunda platinum diye bir para birimi var gerçek paraya dökemiyorsun. Ancak oyundaki itemler plat ile dönüyor.
Oyunda plat kasmak ve item kasmak ızdırap değil. Ben mesela uğraştığımda günde 300-400 plat kasabiliyorum ve 300-400 plat ile çok fazla şey yapılıyor 1 ay yetiyor desem yeridir.

warframe
conqueror's blade
eu4
wow

Gacha oyunları. Hele hele şans oyunlarını seviyorsanız xD.

Warframe i belki ciktigi gunden beri takip ediyorm, ciktigi yillarda baya da oynadim. Abi combatlari cok kotu geliyor, ozellikle de oyunun cok hizli olmasi ve silah kullanım kabiliyetinin cok dusuk olmasi, garipti ya. Hikayesi berbattı ama millet "sacmalama hikayesi 10 numara" falan diyor. Bilemedim valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,983
Üyeler
192,850
Son üye
fwimner
Geri