Vampire survivors , 7 days to die , dont starve together , warframe (dikkat et hayatın biter) , v rising.Balatro stardew valley gibi kendisine bağımlı edecek oyun önerir misiniz kaliteli
p2w değil pay to skip oda abartılacak kadar değil. Oyunda ticaret yapabiliyorsun oyunun ekonomisi ticaret ile dönüyor. 10000tl ile 0 tl yatıran kişinin arasında hiç bir fark olmuyor (kozmetik dışında). Oyundaki itemlerin %99'u takaslanabiliyor ve her şeyin bir fiyatı var.Warframe başlıyorum o zaman .d ama oyun p2w mi yorumlarda çok para dökenler olmul
Cs2 gibi pazarı mı var oyununp2w değil pay to skip oda abartılacak kadar değil. Oyunda ticaret yapabiliyorsun oyunun ekonomisi ticaret ile dönüyor. 10000tl ile 0 tl yatıran kişinin arasında hiç bir fark olmuyor (kozmetik dışında). Oyundaki itemlerin %99'u takaslanabiliyor ve her şeyin bir fiyatı var.
Ha bir de oyunun kitlesi aşırı iyi hem çok yardımseverler hem de 0 toksiklik.p2w değil pay to skip oda abartılacak kadar değil. Oyunda ticaret yapabiliyorsun oyunun ekonomisi ticaret ile dönüyor. 10000tl ile 0 tl yatıran kişinin arasında hiç bir fark olmuyor (kozmetik dışında). Oyundaki itemlerin %99'u takaslanabiliyor ve her şeyin bir fiyatı var.
Oyunda platinum diye bir para birimi var gerçek paraya dökemiyorsun. Ancak oyundaki itemler plat ile dönüyor.Cs2 gibi pazarı mı var oyunun
Oyunda plat kasmak ve item kasmak ızdırap değil. Ben mesela uğraştığımda günde 300-400 plat kasabiliyorum ve 300-400 plat ile çok fazla şey yapılıyor 1 ay yetiyor desem yeridir.Ha bir de oyunun kitlesi aşırı iyi hem çok yardımseverler hem de 0 toksiklik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oyunda platinum diye bir para birimi var gerçek paraya dökemiyorsun. Ancak oyundaki itemler plat ile dönüyor.
Öneri yapmaya devam edelim hades ve hades 2.Balatro stardew valley gibi kendisine bağımlı edecek oyun önerir misiniz kaliteli
Warframe i belki ciktigi gunden beri takip ediyorm, ciktigi yillarda baya da oynadim. Abi combatlari cok kotu geliyor, ozellikle de oyunun cok hizli olmasi ve silah kullanım kabiliyetinin cok dusuk olmasi, garipti ya. Hikayesi berbattı ama millet "sacmalama hikayesi 10 numara" falan diyor. Bilemedim vallaVampire survivors , 7 days to die , dont starve together , warframe (dikkat et hayatın biter) , v rising.