sende de g81sf mi vardi? elindekini ne yapacaksın? ben de g81sf var 28e geldi, bu fiyatlara asus düşürürsem ben de düşünüyorum ama 2. elde satmak zor bunu bulunduğum şehirde piyasa yavaşmat oledden kurtulduk sanırım bu arada ben her türlü alacaktım bu gelmese muhtemelen 37kya alırdım çok iyi durumda yazanı
25e verdim onu da depodan almıştım.sende de g81sf mi vardi? elindekini ne yapacaksın? ben de g81sf var 28e geldi, bu fiyatlara asus düşürürsem ben de düşünüyorum ama 2. elde satmak zor bunu bulunduğum şehirde piyasa yavaş
O zaten al satçıİyi iyi, alsatçılara gitmemiş olması ve sana gitmesi sevindirdi. Hayırlı olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gayeeet iyi inşallah sağ salim gelir
lazımsa satayım sana kuduruk. kuduz köpek gibi saldırmayı keseceksen anlaşırız bi şekildeO zaten al satçı![]()
Magic mouse kullandığınız zaman anlarsınız.mousenin de ekosistemi olur mu hocam?
çok sık düşüyor burda birtek o kategorilere ben bakıyorumLa bana böyle bir şey lazımdı niye göremedim, link var mı yine düşer mi acaba diye ara ara bakayım
abra kadabra deyince tepki veriytor muMagic mouse kullandığınız zaman anlarsınız.![]()
O hep öyleşu üstte saygısızca konuşan vatandaşı banlayacak babayiğit yok mu. Kaç tane mesajı denk geliyor bu şekilde uslup.