4070TI dan 9070XT geçilir mi?

Bir an için çok mantıklı gelmişti ama sanırım değilmiş :D Teşekkürler
4070 ti den geçilecek kart yok hocam 6000 serisinde bile olmayabilir ama sen yine çok istersen 6000 serisinde geçersin veya amd 9080xt falan çıkarırsa.

%14'lük bir performans artışı var. Bence gereksiz ama sen bilirsin.

4070 ti den geçilecek kart yok hocam 6000 serisinde bile olmayabilir ama sen yine çok istersen 6000 serisinde geçersin veya amd 9080xt falan çıkarırsa.
Hocam zaten şuan yetiyorda 3 yıllık bir ürünü hem sıfır muadili ile değişmek hemde ufak bir performans artışı mantıklı gelmişti.

Hocam zaten şuan yetiyorda 3 yıllık bir ürünü hem sıfır muadili ile değişmek hemde ufak bir performans artışı mantıklı gelmişti.
Elindeki kart giriş seviye bir 4070 ti olsa hadi neyse de TUF var bir de :D gerek yok.

Hala sürücü ve yazılım sorunları devam ediyor mu bu seride bile? Ben büyük oranda bitti diye biliyordum.
Yazılım sorunu olarak demiyor, Yazılım avantajı olarak geriye düşecen. 4070Tİ bile yazılım olarak 9070XT den daha avantajlı, teknoloji ve program uyumluluğu NVIDIA açık ara önde. Minimum 5070Tİ geçmelisin o karttan. NVIDIA dan AMD sadece GTX serisi kullanan geçmeli fiyat hesabı yapıyorsa. Radikal bir değişiklik çünkü alıştıysan bide çok zor.

Bir an için çok mantıklı gelmişti ama sanırım değilmiş :D Teşekkürler
Ne zaman Nvidia'dan AMD karta geçsem hep bir konforsuzluk yaşadım. Eğer AMD kart tecrübe etmediysen cidden büyük konfor sıkıntısı yaşarsın. Benim deneyimlerim oyun, edit, kurgu, render dahil. Belki sadece oyun oynayan birisi o kadar problem yaşamaz ama illa bir yerde nvidia'yı ararsın.

Elimde Asus TUF 4070Tİ var, 35K ya 9070XT alabiliyorum peşin fiyatına 9 taksit ortalama 30k civarına geliyor taksit avantajı sayesinde. Elimdeki TUF u da 24k civarına falan satsam üstüne 6k verip geçmiş olacağım.
5080'e Geçiş Yaparsan Değer Harici Değmez .

Gerek yok belhanda

Amd nefretim yok ama ikisinden birisini alıp kullanacaksın 2k da deseler 4070ti alırım. Birisi öncü teknolojiyi çıkaran diğeri her konuda geride olup takip etmeye çalışan, Hiççç gerek yok hocam. Yeni kart alacaksnzda 6000 serisi bekleyin 2nm geçiş olacak deniliyor baya bi performans artar.

Elimde Asus TUF 4070Tİ var, 35K ya 9070XT alabiliyorum peşin fiyatına 9 taksit ortalama 30k civarına geliyor taksit avantajı sayesinde. Elimdeki TUF u da 24k civarına falan satsam üstüne 6k verip geçmiş olacağım.
4070 den geçilirmi deseydin evet derdim ama 4070ti dan heleki elindeki asus tuf bi kart bence geçtiğine değmez gibi ayrıca kıytırık zotac vs 4070lere 20k istiyor adamlar senin bunu 24k ya vermen ucuza gitmiş olur birazz
Şimdi bu 4070ti ya 30k da diyemezsin ama piyasanın böyle saçma bi durumu var satmaman ve almaman en güzeli bence yükseltmeyi düşünüyorsan 2. elde 5070ti ile takaslasan daha güzel olabilir bence ama oda ekonomik olarak zora sokabilir galibva çünkü taksitle alıcam dedin 9070xt yi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9070xt güzel bi kart 7700xt ye göre güzel yol kat etmiş ve amd nin sürücüleride şuan baya iyi nvidiadan bile iyi olduğunu söyleyen global yt kanalları var
Ama ben yerinde olsam 4070ti dan sonra geçeceğim kart 5070ti olurdu sonuçda dlss5.0 fln gelcek o yönden daha iyi olur
Ama olay fps ise 4070ti 2. el fiyatına verip sıfır 9070xt 5070ti ı sıfır fiyatıyla almakda cebine savaş açmak gibidir çünkü gücel denicek güçlü bi kart 4070ti yetiyorsa devam et

İşini görüyorsa gerek yok parayı çarçur etmek olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,524
Üyeler
193,070
Son üye
kadirs34
Geri