Laptopumun donanımını nasıl güncellerim

Uzun Vs hayri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
711
Laptop'um abimden kalma bunun donanımını nasıl güncelleyebilirim donanımı bana yetersiz olduğunu düşünüyorum önerileriniz neler

Laptopunun teknik özelliklerini paylaşır mısın?

Günümüz laptopların değişebilen bileşenleri; ram, depolama (hdd,ssd,m.2), wifi kartı.

Bazı eski laptoplarda ise yukardakilerin dışında MXM soketli anakartlarda ekran kartı, PGA yuvası bulunan anakartlarda ise işlemci değişiyordu. Ancak çok sınırlı ve artık çok daha maliyetli. Sadece maliyet değil soğutma ve güç sorunları yaşanabiliyor.

Cogu oyunu orta ayarlarda oynatsa yeter
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Laptopunun teknik özelliklerini paylaşır mısın?

Günümüz laptopların değişebilen bileşenleri; ram, depolama (hdd,ssd,m.2), wifi kartı.

Bazı eski laptoplarda ise yukardakilerin dışında MXM soketli anakartlarda ekran kartı, PGA yuvası bulunan anakartlarda ise işlemci değişiyordu. Ancak çok sınırlı ve artık çok daha maliyetli. Sadece maliyet değil soğutma ve güç sorunları yaşanabiliyor.
4 GB ram DDR3 amd A4 5000 APU with Radeon (TM) HD Graphics 1.50 Ghz 494 MB AMD Radeon HD 8330 grafik kartı depolama 466 gb

Cogu oyunu orta ayarlarda oynatsa yeter

4 GB ram DDR3 amd A4 5000 APU with Radeon (TM) HD Graphics 1.50 Ghz 494 MB AMD Radeon HD 8330 grafik kartı depolama 466 gb
laptopun marka modelini de paylaşır mısın?

Hemde 30 - 50 bin tl bütçeyle bu cihazı top seviyesinde yükseltsen bile bir işe yaramaz. yükseltsen bile oynayabileceğin max oyun zula olur. Bunun yerine bu bütçeye yeni bir cihaz al.

Hemde 30 - 50 bin tl bütçeyle bu cihazı top seviyesinde yükseltsen bile bir işe yaramaz. yükseltsen bile oynayabileceğin max oyun zula olur. Bunun yerine bu bütçeye yeni bir cihaz al.
Lenovo DEKSTOP -9THMCRT

Öneri varmıdır?

Lenovo DEKSTOP -9THMCRT

Öneri varmıdır?
Bütçe aralığı çok açık daha gerçekçi bir bütçe söylersen birşeyler önerebilirim.

Lenovo DEKSTOP -9THMCRT

Öneri varmıdır?
Ayrıca bu cihaz modeli değil cihazın windows tarafından atanan ismi.

Bütçe aralığı çok açık daha gerçekçi bir bütçe söylersen birşeyler önerebilirim.
Piyasayı çok bilmiyorum ama artan ram fiyatlarından dolayı 25-30 bin diyeceğim tabi performans a Cok etki eden farklar varsa bırkac Bin yuvarlayabilirim

Ayrıca bu cihaz modeli değil cihazın windows tarafından atanan ismi.
Hocam yazmıyordu valla sadece Lenovo olduğunu biliyorum

Geri