IEM Kulaklık alınır mı?

Deneyimlemek için 7hz G1 daclı modelini aldım. Normalde kulaklık hyperx Could 3 kullanıyordum. Aldığımdan beri 7hz g1 i kullanıyorum çok memnun kaldım. Sesi daha temiz veriyor. Ses kasma çok daha rahat. Equalizer apo programı ile bas tiz ayarlarını çok rahat yapabiliyorum. ilerleyen zamanlarda daha iyi bir iem kulaklığa geçerim.

Aynen hocam gayet iyi tercih.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yoo hocam yaşamazsın tabii ki. Bunlar beslemesi kolay kulaklıklar 1-2 sıkıntı çıkar ama yine de işinizi görür. DAC sadece ses seviyesini arttırır ve sesi iyileştirir. Dip ses sorunlarını da giderir.

Hocam, oyun odaklı olacaksa kefine klean supermix 4 den daha iyi bir seçenek olarak gözüküyor, uygun fiyatlı olmasına rağmen. Kendim direkt olarak kullanmadım ancak oyun odaklı iem inceleyen kaynaklardan ortak görüş olarak böyle duruyor.

IEM kulaklık ne için alınıyor?

müzik, oyun vs. ? avantajı nedir.
Alıntıyı görüntüle
Youtube dan inceleme videolarına bakcak olursan dikkat et bi kaç kişi wraith sponsor diye övüyor sonra bir üst modelini tanıtacağı zaman gömüyor.
Ben kz Castor kullanıyorum sanırım TR de yok ama ek ses kartı takmadan cs, valo gibi oyunlarda temiz güzel ses alıyorum
Yurt dışı uygulamalarından alma şansın var ise bakabilirsin.

Ben KZ-ZSN Pro kullanıyorum yıllardır. Müzik dinliyorum genelde ve aşırı memnunum. Bunların verdiği ses performansını herhangi bir kulaklık türünde göremezsiniz. Zaten normalde amfi için üretilmiş ürünler. Profesyonel ortamda diğer cihazların seslerini duymanızı sağlıyor.

Hocam, oyun odaklı olacaksa kefine klean supermix 4 den daha iyi bir seçenek olarak gözüküyor, uygun fiyatlı olmasına rağmen. Kendim direkt olarak kullanmadım ancak oyun odaklı iem inceleyen kaynaklardan ortak görüş olarak böyle duruyor.
Ona bakarsan EW200 listede bile yok o listelerde eksik var. SuperMIX 4 fersah fersah üstün.

kesinlikle alınır. ancak her iem alınmaz, Fresh Reviews gibi youtuberların inceleyip tavsiye ettiği iem'ler oyun ve müzik için mükemmeldir.

tavsiyelerim: simgot ew300, kiwi ears aether, kiwi ears astral, ziigaat arete, ziigaat arete 2

bunların arasında en uygun fiyatlı olan simgot ew300'dür, gerçekten de fiyat performans canavarı. Bunda aldığım bas zevkini 300 dolarlık iemlerden alamıyorum ve cs2 de de bana hyperx ve birçok gaming kulaklığımı bıraktıracak kadar iyi ses kastıran iemdir.

kiwi ears aether, orta segmentte mükemmeldir. hem müzik hem oyun için asla üzmez.

kiwi ears astral ve ziigaat arete & arete 2 oyun için alınabilecek en iyi iem'ler.

tabii, fiyat yükseldikte fiyata karşı alınan performans artışı da azalıyor. belli bir seviyeden sonra farkları anlamak çok zor. bütçen yeterliyse benim önerim simgot ew300'dür. Orta segmente çıkarım diyorsan kiwi ears aether kesinlikle yeterli olur, daha üstü fantezi.

simgot ew300 için de bütçem yeterli değil dersen, kefine klean da çok başarılı bulunmuş ve çok daha uygun ancak ben kullanmadım. diğerlerinin hepsini kullandım ve kesinlikle tavsiye ederim.

Ben forumda da çokça IEM öneren birisiyim. Sebepleri, sürücü kaliteleri, rahat olmaları, headset dent olmaması, gerçekten çok iyi müzik performansı vermeleri ve ayrıca oyunda da gayet iyi olmaları. Eğer IEM alıcaksan sana bir IEM önerisinde bulunabilirim.

Hocam içerisinde CX31993 + MAX97220 ya da daha güçlü bir sürücü olan tüm ses kartları fazlasıyla yeterli. Nicehck NK1 Max güzel bir örnek.
Hocalarım bütçe ses kartı ile birlikte 7-8k
Müzik dinlemeyi seviyorum
Hikayeli oyunları seviyorum
Online fps oynasamda rekabetçi oynamam bf6 falan oynarım takılmalık. Bütçe 10k ya kadar çıkabilir. Lütfen en iyisini önerin bu bütçeye göre

Ona bakarsan EW200 listede bile yok o listelerde eksik var. SuperMIX 4 fersah fersah üstün.
Listede ew200 de var 300 de var. listenin doğruluğuna şüphe duymuyorum çünkü bizzat çoğu kategoride ki iem i aylarca fps oyunlarında ve müzik dinlemek için denedim. Supermix 4 ün fazla abartıldığını düşünüyorum. Ew200 - 300 segmentindeysen ondan üst segmentlerde düşünüldüğü gibi dağlar kadar fark yok. hatta çoğu kişi farkına bile varmaz. Artık supermix 4 em6l çevresinde dönen tartışmanın eskilestigini ve anlamsizlastigini düşünüyorum çok daha yeni ve performanslı ürünler var.

Listede ew200 de var 300 de var. listenin doğruluğuna şüphe duymuyorum çünkü bizzat çoğu kategoride ki iem i aylarca fps oyunlarında ve müzik dinlemek için denedim. Supermix 4 ün fazla abartıldığını düşünüyorum. Ew200 - 300 segmentindeysen ondan üst segmentlerde düşünüldüğü gibi dağlar kadar fark yok. hatta çoğu kişi farkına bile varmaz. Artık supermix 4 em6l çevresinde dönen tartışmanın eskilestigini ve anlamsizlastigini düşünüyorum çok daha yeni ve performanslı ürünler var.
Onları bilmem ama orta segmentle üst segment arasında çok fark yok doğru.

Aynen hocam gayet iyi tercih.

Yoo hocam yaşamazsın tabii ki. Bunlar beslemesi kolay kulaklıklar 1-2 sıkıntı çıkar ama yine de işinizi görür. DAC sadece ses seviyesini arttırır ve sesi iyileştirir. Dip ses sorunlarını da giderir.

meyergaming güvenilir mi hocam
https://meyergaming.com/simgot-ew20...i-fi-iem-kulaklik?Versiyon=Mikrofonlu-(3.5mm) bunu almayı düşünüyorum da bir de dsp ve normal 3.5mm versiyonu var hangisini alayım sence? Yoksa wraith den mi bekleyip alıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,181
Üyeler
192,929
Son üye
fearmpeg4
Geri