IEM Kulaklık alınır mı?

furkangorur

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,674
IEM kulaklık ne için alınıyor?

müzik, oyun vs. ? avantajı nedir.
1776585412102.webp

kesinlikle alınır. ancak her iem alınmaz, Fresh Reviews gibi youtuberların inceleyip tavsiye ettiği iem'ler oyun ve müzik için mükemmeldir.

tavsiyelerim: simgot ew300, kiwi ears aether, kiwi ears astral, ziigaat arete, ziigaat arete 2

bunların arasında en uygun fiyatlı olan simgot ew300'dür, gerçekten de fiyat performans canavarı. Bunda aldığım bas zevkini 300 dolarlık iemlerden alamıyorum ve cs2 de de bana hyperx ve birçok gaming kulaklığımı bıraktıracak kadar iyi ses kastıran iemdir.

kiwi ears aether, orta segmentte mükemmeldir. hem müzik hem oyun için asla üzmez.

kiwi ears astral ve ziigaat arete & arete 2 oyun için alınabilecek en iyi iem'ler.

tabii, fiyat yükseldikte fiyata karşı alınan performans artışı da azalıyor. belli bir seviyeden sonra farkları anlamak çok zor. bütçen yeterliyse benim önerim simgot ew300'dür. Orta segmente çıkarım diyorsan kiwi ears aether kesinlikle yeterli olur, daha üstü fantezi.

simgot ew300 için de bütçem yeterli değil dersen, kefine klean da çok başarılı bulunmuş ve çok daha uygun ancak ben kullanmadım. diğerlerinin hepsini kullandım ve kesinlikle tavsiye ederim.

kesinlikle alınır. ancak her iem alınmaz, Fresh Reviews gibi youtuberların inceleyip tavsiye ettiği iem'ler oyun ve müzik için mükemmeldir.

tavsiyelerim: simgot ew300, kiwi ears aether, kiwi ears astral, ziigaat arete, ziigaat arete 2

bunların arasında en uygun fiyatlı olan simgot ew300'dür, gerçekten de fiyat performans canavarı. Bunda aldığım bas zevkini 300 dolarlık iemlerden alamıyorum ve cs2 de de bana hyperx kulaklıklarımı bıraktıracak kadar iyi ses kastıran iemdir.

kiwi ears aether, orta segmentte mükemmeldir. hem müzik hem oyun için asla üzmez.

kiwi ears astral ve ziigaat arete & arete 2 oyun için alınabilecek en iyi iem'ler.

tabii, fiyat yükseldikte fiyata karşı verilen performans artışı da azalıyor. belli bir seviyeden sonra farkları anlamak çok zor. bütçen yeterliyse benim önerim simgot ew300'dür. Orta segmente çıkarım diyorsan kiwi ears aether kesinlikle yeterli olur, daha üstü fantezi.

simgot ew300 için de bütçem yeterli değil dersen, kefine klean da çok başarılı bulunmuş ve çok daha uygun ancak ben kullanmadım. diğerlerinin hepsini kullandım ve kesinlikle tavsiye ederim.
Mikrofonu iyi mi bu önerdiğin iemlerin

Mikrofonu iyi mi bu önerdiğin iemlerin
Mikrofon yok bunlarda. Ben de ayrı mikrofon kullanıyorum. Saf performans arayan, ayrı mikrofon ile kullanmalı. Oyuncu kulaklıklarında sevmediğim şeylerden biri de bu aslında, çok fazla özellik ama leş gibi ses performansları. Çok fazla gaming kulaklık kullandım ve iyiki iem'lerle tanışmışım diyorum, tamamen bambaşka bir dünya.

Alınır. Ama araştırmanızı iyi yapın, görseldeki büyük ihtimalle müzik vb. de istediğiniz performansı vermez. Kısaca ucuz etin yahnisi yavan olur.

Ben ama sadece IEM ile kalmamanızı öneririm. Evet biraz bütçeyi zorluyor ama ₺3500 başlayacak şekilde bir ses kartı da alınmasından yanayım. İleride başka bir IEM veya stüdyo kulaklığına geçerseniz bu ses kartlarını da kullanırsınız.

Alınır. Ama araştırmanızı iyi yapın, görseldeki büyük ihtimalle müzik vb. de istediğiniz performansı vermez. Kısaca ucuz etin yahnisi yavan olur.

Ben ama sadece IEM ile kalmamanızı öneririm. Evet biraz bütçeyi zorluyor ama ₺3500 başlayacak şekilde bir ses kartı da alınmasından yanayım. İleride başka bir IEM veya stüdyo kulaklığına geçerseniz bu ses kartlarını da kullanırsınız.
Anakartın ses kartı yetmezmi? Mesela bende msi pro b650-a anakart var ses kartı da iyi diye biliyorum.

Anakartın ses kartı yetmezmi? Mesela bende msi pro b650-a anakart var ses kartı da iyi diye biliyorum.
Anakartlardaki ses kartları genelde 7.1 diye satılan ₺4000-8000 arası fiyatını asla hak etmeyen oyuncu kulaklıkları için. En dolusunda bile öyle aham şaham bir şey koymuyorlar. Hatta artık bu konuyu saldılar, şu an sadece iş odaklı bazı PRO anakartlarda ses kartı seviyesinde çıtayı yükseltiyorlar.

IEM gibi müzik tarafında da kullanılanlar için harici ses kartı almak çok daha etkili olur. Çalıştırır bu arada, ama daha iyi bir deneyim için harici ses kartının çok farkını görürsünüz. Ses kartına göre IEM'in verdiği ses performansı bile artar.

IEM kulaklık ne için alınıyor?

müzik, oyun vs. ? avantajı nedir.
Alıntıyı görüntüle
Ben forumda da çokça IEM öneren birisiyim. Sebepleri, sürücü kaliteleri, rahat olmaları, headset dent olmaması, gerçekten çok iyi müzik performansı vermeleri ve ayrıca oyunda da gayet iyi olmaları. Eğer IEM alıcaksan sana bir IEM önerisinde bulunabilirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam içerisinde CX31993 + MAX97220 ya da daha güçlü bir sürücü olan tüm ses kartları fazlasıyla yeterli. Nicehck NK1 Max güzel bir örnek.

Ben forumda da çokça IEM öneren birisiyim. Sebepleri, sürücü kaliteleri, rahat olmaları, headset dent olmaması, gerçekten çok iyi müzik performansı vermeleri ve ayrıca oyunda da gayet iyi olmaları. Eğer IEM alıcaksan sana bir IEM önerisinde bulunabilirim.
Hocam bana da öneri yapabilir misin ? Oyun ağırlıklı bir kullanımım var, iem ve ses kartı için 10k civarı bütçe ayırabilirim

Bence piyasada oyuncu kulaklığı diyerek satılan kulak üstü kulaklıklardan 1-2 kalibre üstün bu IEM kulaklıklar arkadaşımda var 5-10 dakika denedim, sonra eve geçip kendi kulak üstü kulaklığımı taktığımda farkı anladım IEM'de özellikle FPS oyunlarında yön çok rahat ayrım yapılıyor sahneleri kulak üstüne göre daha dar olduğu için başta ön yargılıydım. Benim denediğim ew 200 modeliydi.

Hocam içerisinde CX31993 + MAX97220 ya da daha güçlü bir sürücü olan tüm ses kartları fazlasıyla yeterli. Nicehck NK1 Max güzel bir örnek.
hocam cs oynuyorum genelde 3-4k bandına ne önerebilirsin biraz daha çık mutlaka şunu al dediğin bi ürün varsa biraz daha ekleyebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,395
Üyeler
193,021
Son üye
ahmetobey
Geri