Berkay066
80+
- Reaksiyon skoru
- 124
TRN Black Pearl ve tripowin zonie 4.4mm ile kullanıyorumew300 ses kartsız mı kullanıyosun hocam
TRN Black Pearl ve tripowin zonie 4.4mm ile kullanıyorumew300 ses kartsız mı kullanıyosun hocam
TRN Black Pearl çok çok iyi. 2 tane CS43131 çipi var.TRN Black Pearl ve tripowin zonie 4.4mm ile kullanıyorum
Gümrük sınırı çıkmadan önce linsouldan almıştım 2bineVallahi müthiş bir şey. Bana almak daha nasip olmadı hep alıp alıp iptal ettim maddi durumlardan dolayı. 1 ay sonra alıcam gibi bende.
Bende yurtdışına bir gezim olucak bir Asya ülkesine bulursam alıcam oradan IEM falan.Gümrük sınırı çıkmadan önce linsouldan almıştım 2bine
Hocam, oyun odaklı olacaksa kefine klean supermix 4 den daha iyi bir seçenek olarak gözüküyor, uygun fiyatlı olmasına rağmen. Kendim direkt olarak kullanmadım ancak oyun odaklı iem inceleyen kaynaklardan ortak görüş olarak böyle duruyor.Aynen hocam gayet iyi tercih.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yoo hocam yaşamazsın tabii ki. Bunlar beslemesi kolay kulaklıklar 1-2 sıkıntı çıkar ama yine de işinizi görür. DAC sadece ses seviyesini arttırır ve sesi iyileştirir. Dip ses sorunlarını da giderir.
![]()
SIMGOT SuperMix 4 1DD+1BA+1Planar+1PZT Hibrit Sürücülü IEM Kulaklık
SIMGOT SuperMix 4 1DD+1BA+1Planar+1PZT Hibrit Sürücülü IEM Kulaklık özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
![]()
EPZ TS-01 DAC/AMP Ses Kartı
Kulaklık ve ses ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...wraithesports.com
Youtube dan inceleme videolarına bakcak olursan dikkat et bi kaç kişi wraith sponsor diye övüyor sonra bir üst modelini tanıtacağı zaman gömüyor.
Ona bakarsan EW200 listede bile yok o listelerde eksik var. SuperMIX 4 fersah fersah üstün.Hocam, oyun odaklı olacaksa kefine klean supermix 4 den daha iyi bir seçenek olarak gözüküyor, uygun fiyatlı olmasına rağmen. Kendim direkt olarak kullanmadım ancak oyun odaklı iem inceleyen kaynaklardan ortak görüş olarak böyle duruyor.
kesinlikle alınır. ancak her iem alınmaz, Fresh Reviews gibi youtuberların inceleyip tavsiye ettiği iem'ler oyun ve müzik için mükemmeldir.
tavsiyelerim: simgot ew300, kiwi ears aether, kiwi ears astral, ziigaat arete, ziigaat arete 2
bunların arasında en uygun fiyatlı olan simgot ew300'dür, gerçekten de fiyat performans canavarı. Bunda aldığım bas zevkini 300 dolarlık iemlerden alamıyorum ve cs2 de de bana hyperx ve birçok gaming kulaklığımı bıraktıracak kadar iyi ses kastıran iemdir.
kiwi ears aether, orta segmentte mükemmeldir. hem müzik hem oyun için asla üzmez.
kiwi ears astral ve ziigaat arete & arete 2 oyun için alınabilecek en iyi iem'ler.
tabii, fiyat yükseldikte fiyata karşı alınan performans artışı da azalıyor. belli bir seviyeden sonra farkları anlamak çok zor. bütçen yeterliyse benim önerim simgot ew300'dür. Orta segmente çıkarım diyorsan kiwi ears aether kesinlikle yeterli olur, daha üstü fantezi.
simgot ew300 için de bütçem yeterli değil dersen, kefine klean da çok başarılı bulunmuş ve çok daha uygun ancak ben kullanmadım. diğerlerinin hepsini kullandım ve kesinlikle tavsiye ederim.
Hocalarım bütçe ses kartı ile birlikte 7-8kBen forumda da çokça IEM öneren birisiyim. Sebepleri, sürücü kaliteleri, rahat olmaları, headset dent olmaması, gerçekten çok iyi müzik performansı vermeleri ve ayrıca oyunda da gayet iyi olmaları. Eğer IEM alıcaksan sana bir IEM önerisinde bulunabilirim.
Hocam içerisinde CX31993 + MAX97220 ya da daha güçlü bir sürücü olan tüm ses kartları fazlasıyla yeterli. Nicehck NK1 Max güzel bir örnek.
Listede ew200 de var 300 de var. listenin doğruluğuna şüphe duymuyorum çünkü bizzat çoğu kategoride ki iem i aylarca fps oyunlarında ve müzik dinlemek için denedim. Supermix 4 ün fazla abartıldığını düşünüyorum. Ew200 - 300 segmentindeysen ondan üst segmentlerde düşünüldüğü gibi dağlar kadar fark yok. hatta çoğu kişi farkına bile varmaz. Artık supermix 4 em6l çevresinde dönen tartışmanın eskilestigini ve anlamsizlastigini düşünüyorum çok daha yeni ve performanslı ürünler var.Ona bakarsan EW200 listede bile yok o listelerde eksik var. SuperMIX 4 fersah fersah üstün.
Onları bilmem ama orta segmentle üst segment arasında çok fark yok doğru.Listede ew200 de var 300 de var. listenin doğruluğuna şüphe duymuyorum çünkü bizzat çoğu kategoride ki iem i aylarca fps oyunlarında ve müzik dinlemek için denedim. Supermix 4 ün fazla abartıldığını düşünüyorum. Ew200 - 300 segmentindeysen ondan üst segmentlerde düşünüldüğü gibi dağlar kadar fark yok. hatta çoğu kişi farkına bile varmaz. Artık supermix 4 em6l çevresinde dönen tartışmanın eskilestigini ve anlamsizlastigini düşünüyorum çok daha yeni ve performanslı ürünler var.
meyergaming güvenilir mi hocamAynen hocam gayet iyi tercih.
Yoo hocam yaşamazsın tabii ki. Bunlar beslemesi kolay kulaklıklar 1-2 sıkıntı çıkar ama yine de işinizi görür. DAC sadece ses seviyesini arttırır ve sesi iyileştirir. Dip ses sorunlarını da giderir.
![]()
SIMGOT SuperMix 4 1DD+1BA+1Planar+1PZT Hibrit Sürücülü IEM Kulaklık
SIMGOT SuperMix 4 1DD+1BA+1Planar+1PZT Hibrit Sürücülü IEM Kulaklık özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
![]()
EPZ TS-01 DAC/AMP Ses Kartı
Kulaklık ve ses ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...wraithesports.com