10 K Bütçe İle Fare Önerisi

ASUS ROG Gladius III Wireless AimPoint

10k bütçe varken atk gibi markalar asla alınmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Viper v3 pro kullanıyorum merak ettiklerini sorabilirsin memnun olmadığım bir yanı yok.logitech superstrike 2 araştırabilirsin ama.
Razer o zaman bende de viper 3 hyperspeed var. Normalde en iyi mouse razer signature edition diye birşeydi ama bu logitechin mouse yeni çıktı. Razer al mouse da üzmez.

Razer o zaman bende de viper 3 hyperspeed var. Normalde en iyi mouse razer signature edition diye birşeydi ama bu logitechin mouse yeni çıktı. Razer al mouse da üzmez.
viper v3 pro da içime siniyor ama bazıları kronik tekerlek sorunu var diyor

deathadder v3 pro nasıl viper a göre
Sensörü daha kötü ergonomik diyorlar ama bana kaba geliyor denedim rahat gelmedi bana bir de yaklaşık 10 gram daha ağır
Viper v3 pro iyi tercih olur.

Sensörü daha kötü ergonomik diyorlar ama bana kaba geliyor denedim rahat gelmedi bana bir de yaklaşık 10 gram daha ağır
Viper v3 pro iyi tercih olur.
deathadder v2 kablolu var biraz büyük evet ama rahattı ergonomik olarak nasıl hocam viper v3 pro birde malzeme kalitesi nasıl

viper v3 pro nun swichleri nasıl hocam değişebilirmi elimde eskiden kalma asus rog sica vardı sağ tık bozulmuştu ama switch alıp yenilemiştim mükemmeldi çöpe gitmekten kurtarıyor ürünü birde orta tık ve scroll genelde hızlı bozulanlardan kronik sorunu varmı rahatlığı nasıl
Hotswap değil switchler ama bozulma olacağını düşünmiyorum kroniği olduğunu duymadım 1 2 haftadır yoğun kullanıyorum memnunum kaplaması superlight tan açık ara daha iyi rahatlık olarak memnun kaldım.

deathadder v2 kablolu var biraz büyük evet ama rahattı ergonomik olarak nasıl hocam viper v3 pro birde malzeme kalitesi nasıl
Superlight gibi mouseların beyazlarında kaplama kötü olduğundan sararma olur razerda sararma sorunu duymadım hiç elinize alırsanız anlarsınız kalitesiz veya plastik hissiyatı yok.

Hotswap değil switchler ama bozulma olacağını düşünmiyorum kroniği olduğunu duymadım 1 2 haftadır yoğun kullanıyorum memnunum kaplaması superlight tan açık ara daha iyi rahatlık olarak memnun kaldım.

Superlight gibi mouseların beyazlarında kaplama kötü olduğundan sararma olur razerda sararma sorunu duymadım hiç elinize alırsanız anlarsınız kalitesiz veya plastik hissiyatı yok.
tutuş ergonomosi nasıl rahatmı son sorum bu hocam kusura bakmayın

Alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,827
Üyeler
192,812
Son üye
K-Pax