10 K Bütçe İle Fare Önerisi

Mvnmt35

80+
Reaksiyon skoru
54
Arkadaşlar merhaba. Tutuş şeklini bilmiyorum ama Razer DeathAdder V2 kablolu var bana rahat geliyordu ama bozuldu artık o yüzden yeni bir şey alacağım iyi bir şey olsun istiyorum.
Aklımda ASUS ROG Gladius 3 veya Razer V3 Pro var bilmiyorum bunlardan daha iyi model var mı ama hem laptopta hem masaüstünde kullanacağım uzun yıllar dayansın mümkünse hotswap switchli falan olsun alıp ömürlük kullanacağım çünkü.
Ve en önemlisi kronik sorun vs istemiyorum haliyle bu kadar yüksek bütçe ile tabiri caizse ömürlük,ergonomik ve kaliteli bir model olsun istiyorum

Viper V3 Pro alabilirsiniz, daha uyguna klonu olan ATK X1 V2 Ultimate de alabilirsiniz

Şu an aamazondaki fiyatı fena değil değerlendirilebilir

Viper V3 Pro alabilirsiniz, daha uyguna klonu olan ATK X1 V2 Ultimate de alabilirsiniz

Birde asus rog keris 2 origin buldum bunda switchler hotswap ve kaliteli gibi razerde bu yok ne alsam karar veremedim

arkadaşlar asus rog keris 2 originde karar kıldım sizce iy mi ?

Wraith in karbon&magnezyum içerikle mouselarına bakabilirsiniz

arkadaşlar asus rog keris 2 originde karar kıldım sizce iy mi ?
Rting sitesinde en iyi gaming mouse logitech g pro x superlight 2 gösteriyor.
1776601414143.webp

Zowie modellerine bakabilirsin

10k bütçe varken atk gibi markalar asla alınmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Viper v3 pro kullanıyorum merak ettiklerini sorabilirsin memnun olmadığım bir yanı yok.logitech superstrike 2 araştırabilirsin ama.

10k bütçe varken atk gibi markalar asla alınmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Viper v3 pro kullanıyorum merak ettiklerini sorabilirsin memnun olmadığım bir yanı yok.logitech superstrike 2 araştırabilirsin ama.
viper v3 pro nun swichleri nasıl hocam değişebilirmi elimde eskiden kalma asus rog sica vardı sağ tık bozulmuştu ama switch alıp yenilemiştim mükemmeldi çöpe gitmekten kurtarıyor ürünü birde orta tık ve scroll genelde hızlı bozulanlardan kronik sorunu varmı rahatlığı nasıl

Geri