10K Bütçeli Ana kart Önerisi?

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
10000
İslemcim : ryzen 7 9800x3d
ekran kartı daha almadim fakat en kötü ihtimal rx9070xt en iyi ihtimal 5080 alicam
ram 2x16gb 6000 mhz 36 cl
aklimda 2 tane ana kart var almak istediğim fakat daha iyisi varsa 10bin tl bütçeyle alinabilcek öneri yaparmisiniz
aklimdakiler bunlar
1. Msi b650 gaming plus wifi
2. Msi pro b650-a wifi

ana kartlardan pek anlamiyorum yapay zekaya sordum yeni bios yeni platform riski var digerine göre diyor. bütçe sıkıntım yok önerin ney gigabyte b850 veya msi b650 alicam senden cevap bekliyorum reis
gigabyte b850 yi alabilirsin ama kasana sıgıyor mu uyumlu mu bilgisayarın ile kontrol etmeyi unutma

kasa daha almadim akvaryum kasa almayi düşünüyorum alirken bakicam sigip sigmadina reis sağol bilgin için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gigabyte b850 yi alabilirsin ama kasana sıgıyor mu uyumlu mu bilgisayarın ile kontrol etmeyi unutma

hepsi buradadan alsam platform farkindan sorun cikarmi daha önce itopya İncehesap vb. dışında başka platformlardan bilgisayar parçası almadimda.

kasa daha almadim akvaryum kasa almayi düşünüyorum alirken bakicam sigip sigmadina reis sağol bilgin için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hepsi buradadan alsam platform farkindan sorun cikarmi daha önce itopya İncehesap vb. dışında başka platformlardan bilgisayar parçası almadimda.
satıcıya göre değişir hocam 1bucuk günde kargom sorunsuz bir şekilde geldi istanbul dısında olmama ragmen, lian li o11 dynamic mini v2 almıstım güvenli yani güvenebilirsiniz isterseniz incehesaptanda önerebilirim

satıcıya göre değişir hocam 1bucuk günde kargom sorunsuz bir şekilde geldi istanbul dısında olmama ragmen, lian li o11 dynamic mini v2 almıstım güvenli yani güvenebilirsiniz isterseniz incehesaptanda önerebilirim
sorun su ben ana karti alinca hemen kullanmicam 1 ay kutuda durucak iade sureside gecicek ondan dolayı dedim. İncehesap veya itopya veya vatan gibi guvenilir yerlerden uygun fiyatlardan 10bin bütçem var atabilirmisin?
b850 baktım 14bin ince hesapta fazla geldi

satıcıya göre değişir hocam 1bucuk günde kargom sorunsuz bir şekilde geldi istanbul dısında olmama ragmen, lian li o11 dynamic mini v2 almıstım güvenli yani güvenebilirsiniz isterseniz incehesaptanda önerebilironun

https://www.incehesap.com/gigabyte-...r5-8200mhzoc-atx-gaming-anakart-fiyati-90091/
eğer işlemcin üst düzey değilse böyle bir anakart almana hic gerek yok gibi yada bu anakart yerine indirimlerden x870 alabilirsin
reis islemcim ryzen 7 9800x3d zaten bundan iyisi yok oyun konusanda yıllardır iyi sistem dizicem diye sabrediyorum dizmisken ömürlük sistem dizicem birtek anakart modeli bilmiyorum ondan soruyorum bu islemciye uygun olani direk alirim

reis islemcim ryzen 7 9800x3d zaten bundan iyisi yok oyun konusanda yıllardır iyi sistem dizicem diye sabrediyorum dizmisken ömürlük sistem dizicem birtek anakart modeli bilmiyorum ondan soruyorum bu islemciye uygun olani direk alirim
bunu alın gecin hocam yada beklerseniz x870 alırsınız indirimlerden

İslemcim : ryzen 7 9800x3d
ekran kartı daha almadim fakat en kötü ihtimal rx9070xt en iyi ihtimal 5080 alicam
ram 2x16gb 6000 mhz 36 cl
aklimda 2 tane ana kart var almak istediğim fakat daha iyisi varsa 10bin tl bütçeyle alinabilcek öneri yaparmisiniz
aklimdakiler bunlar
1. Msi b650 gaming plus wifi
2. Msi pro b650-a wifi
Biraz daha cikabilirim dersen msi b850 tomahawk max wifi öneririm ekran karti olarakta butcen varsa 5080 guzel ama biraz pahali rx9070xt veya 5070ti da bakabilirsin fiyat olarak daha uyguna gelir

Geri