KTC H27T22C 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü alınır mı

Son düzenleme:
En fazla kaça çıkarsınız?
9500 TL ye çıkabilirsen bunu alman daha iyi.
Çıkamam dersen KTC gayet iyi ama monitör sabit, hareket kabiliyeti yok, pivot falan yok yani. Bunlar önemli değilse KTC yi alabilirsin
9500 e çıkarım ama pivottan başka artısı var mı

9500 e çıkarım ama pivottan başka artısı var mı
Arada 1800 TL Fark var değermi sen karar verebilirsin.
  • LG 400 nit + HDR 400 KTC 350 nit
  • LG 200 Hz (KTC 180 Hz)
  • LG: Donanımsal hız (GtG) + Sertifikalı
LG nin%15 civarında daha üstün kalitede paneli var. Genel özellik olarak %20 kadar bir donanımsal teknik üstünlük var.

Arada 1800 TL Fark var değermi sen karar verebilirsin.
  • LG 400 nit + HDR 400 KTC 350 nit
  • LG 200 Hz (KTC 180 Hz)
  • LG: Donanımsal hız (GtG) + Sertifikalı
LG nin%15 civarında daha üstün kalitede paneli var. Genel özellik olarak %20 kadar bir donanımsal teknik üstünlük var.
Ktc de paneller yenilendi 200 hz native, ayrıca 8bit + frc yi destekliyor 1 ms gtg aynı şekilde, çok da bir farkı yok şuan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı teknokolik olmalı yeni modeli almak için

Ktc de paneller yenilendi 200 hz native, ayrıca 8bit + frc yi destekliyor 1 ms gtg aynı şekilde, çok da bir farkı yok şuan

ktc iyi mi

ordan aldım ktc yi

ktc iyi mi

ordan aldım ktc yi
ktc gayet iyi 6999tl ye aldım 210hz de kullanıyorum birde nb f80 monitör kolu aldım süper oldu yukarda bahsedilmiş lg den lakin farkları şunlar ktc 350nit ve lg de pivot var ama o farka monitör kolu alınabilir ve pivottan çok daha iyi olur ktc+nb f80 lg yerine

ktc gayet iyi 6999tl ye aldım 210hz de kullanıyorum birde nb f80 monitör kolu aldım süper oldu yukarda bahsedilmiş lg den lakin farkları şunlar ktc 350nit ve lg de pivot var ama o farka monitör kolu alınabilir ve pivottan çok daha iyi olur ktc+nb f80 lg yerine
210hz ye çekmek kolay mı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,983
Üyeler
192,850
Son üye
fwimner
Geri