oktayxkaya
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,331
şu kol g7den iyi değildir kesin
200 dolar yurt dışı fiyatı amazon olmasa bu razer ürünleri uygun fiyat olmayacak hazır sistem satan turuncu site 18bin tl sattı bu ürünü7k pahalı değil mi arkadaslar
gamepad için pahalı buldum ben yine de200 dolar yurt dışı fiyatı amazon olmasa bu razer ürünleri uygun fiyat olmayacak hazır sistem satan turuncu site 18bin tl sattı bu ürünü
Merhaba Ustam ben de 2000 3000 bandında gamepad almak istiyorum şöyle ürün kalitesi ve hassasiyeti iyi olan onerdigin var mıRadarımda olan bir kontrolcü fakat biraz daha fiyatının düşmesi lazım şu haliyle daha iyi alternatif modeller mevcut.
Merhaba Ustam ben de 2000 3000 bandında gamepad almak istiyorum şöyle ürün kalitesi ve hassasiyeti iyi olan onerdigin var mı
Arkadaş yazmış ama bende yazayım Direwolf 4 modeli çok övülen bir model ben olsam onu alırdım.Merhaba Ustam ben de 2000 3000 bandında gamepad almak istiyorum şöyle ürün kalitesi ve hassasiyeti iyi olan onerdigin var mı
Zamandı 9960tl oldu, normal kullanımda pek fark hissetmezsiniz, sensa hd özelliği farkı oda haptik olayı oyuna göre ambians veriyorCyclone 2 den geçilir mi buna