Secure Boot Açamıyorum?

Reaksiyon skoru
0
Valorant açarken secure boot hatası alıyorum biosa girip secure boot açınca bios'dan çıkamıyorum . CSM vs. disable yaptım fakat dediğim gibi secure boot açıkken kaydet çık dediğimde tekrardan biosa gönderiyor . Disable yapınca ancak pc açılıyor . ne yapmam lazım ?

BIOS'unuz güncel mi? Anakart marka ve modeli nedir?

Ayrıca PIN falan ayarlıysa, Secure boot sıfırlanınca şifre girmeniz gerekiyor. Belki bundan dolayı hata veriyor olabilir. BIOS sıfırlayıp, sonrasında açmayı deneyin.

Sıfırladınız ve PIN ayarlarken şu tarz sorun yaşarsanız diye de bu konuyu bırakayım.

anakart marka modelim b450 asrock . Donanımsal olarak çok bir bilgim yok bugun ekran kartı ile ram değiştirdim böyle bir hata almaya başladım . Yaklaşık 2 saattir yapay zeka ile sorunu çözmeye çalışıyoruz ama yapamadım ...

anakart marka modelim b450 asrock . Donanımsal olarak çok bir bilgim yok bugun ekran kartı ile ram değiştirdim böyle bir hata almaya başladım . Yaklaşık 2 saattir yapay zeka ile sorunu çözmeye çalışıyoruz ama yapamadım ...
Csm kapalı secure boot açık format atmanız lazim

windows u uefi kurmamışsındır o sebeple secure boot açıkken açılmaz, sıfırdan windows uefi kurulum yap düzelir.

Selam, bendede aynı hatayı veriyor. Ana kartım Gigabyte B450M Gaming.
Gigabyt'ın kendi sitesinden BIOS'u usbye atıp BIOS'u sıfırladım yinede sonuç alamadım. Aynı dediğiniz gibi CSM kapatınca BIOS'dan çıkamıyorum. Windows 10PRO yüklü. Akşam gidip windows 11 yüklemeyi denicem. Olumlu olumsuz sonucu akşam yazarım.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-04-20 at 17.30.09.webp
    WhatsApp Image 2026-04-20 at 17.30.09.webp
    368.7 KB · Hit: 6
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,561
Üyeler
192,751
Son üye